Trend Report: Panterprint

Een gewaagde print, dat is het zeker… Panterprint wordt ook vaak als ordinair bestempeld, maar dat klopt eigenlijk niet! Als je de print goed combineert kan het zelfs erg chique zijn!

Niet alleen de standaard kleur panterprint zie je dit seizoen, maar ook versies in vele andere kleuren. Schoenen, jassen, jurkjes, broeken: alles lijkt wel omgetoverd in panterprint! Zo was er een model bij de show van Emanuel Ungaro, die liep met een panterprint bedrukte broek, groene high heels, een groene clutch, een groene band om haar middel, een rode top aan en daarover een goud jasje. Klinkt verschrikkelijk, maar het stond wel, zou je niet zeggen toch?

How to wear?
– Wil je het rustig aan doen, ga dan voor de accessoires of schoenen. Een simpele outfit met een jeans, zwart t-shirt met zwarte blazer is weer een heel andere outfit als je er high heels onder draagt met panterprint!
– Less is more! Wanneer je een jas hebt (die dus groot en opvallend is), is het onnodig om nóg meer panterprint te dragen. Houd het dan gewoon simpel en draagt zwarte schoenen onder je outfit en zwarte accessoires. Zo voorkom je dat je eruit ziet als iemand in een panterpak die naar een verkleedfeest gaat!
– Té veel make-up, gouden sieraden, bont én panter kan wel ordinair staan. O, en als je er ook nog eens heel veel kant bij combineert dan sla je al helemaal de plank mis!
– Panterprint in bijvoorbeeld geheel grijs of zwart is al heel anders dan de normale panterprint. Probeer dat ook eens uit, het geeft een heel ander effect en misschien staat dit wel veel beter.

Is deze trend Our Favourite of No Favourite? Laat een reactie achter!

Ik vind het idee van een simpele outfit met daaronder een paar high heels bedrukt met panterprint wel leuk, maar toch zou ik het zelf niet dragen. Ik ben gewoon niet zo’n panterprint mens, en het maakt snel ordinair vind ik. Op de catwalk combineren ze het wel allemaal chique (o.a. bij Dolce & Gabbana) maar zelf doen? Nahhh…

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *