Trend Report: Yes, sir!

Military jackets waren vorig seizoen al volop verkrijgbaar, en je kunt ze blijven dragen! De trend zet namelijk door en hóe!

De militairenstijl uit zich vooral in de jasjes. Burberry heeft een aantal mooie exemplaren, maar een jasje kunnen wij goedkoper scoren. Bij de H&M vind je bijvoorbeeld al exemplaren voor een betaalbare prijs. Zie je, je hoeft het leger niet in om aan military items te komen ;-)
Naast jasjes kunnen we ons ook uitleven in andere kledingstukken, zoals blousen, tasjes, handschoenen of giletjes. Als een kledingstuk veel knopen bevat (en dan vooral aan de voorkant op een kledingstuk, in een rij langs elkaar) dan ben je er eigenlijk al. Zo moeilijk is het dus niet!

How to wear?
– Legergroen is dé uniformkleur, maar dat neemt niet weg dat je ook met andere kleuren kunt experimenteren. Grijs, zwart, bruin, weer net wat anders, maar hartstikke leuk!
– Je hoeft natuurlijk niet alleen uniformkleuren te gebruiken, maar wat dacht je ervan om een felle, gekke andere kleur te combineren met saai bruin? Dat maak je outfit weer net wat gedurfder.
– Om te voorkomen dat je er niet als een soldaat uit gaat zien: laat je vrouwelijke kanten zien! Show your hair, draag high heels en oorbellen. Zo kun jij mannelijk combineren op een vrouwelijke manier.

Is deze trend Our Favourite of No Favourite? Laat je mening achter bij de comments!

Military jackets en blousen: kom maar op! Ik vind vooral die jasjes zo leuk, en toevallig heb ik laatst een blousje gekocht een beetje in de uniform-stijl. Ja, ik ben klaar voor deze trend!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *