Bloemenclutch H&M

Kerst komt eraan en ook Oud & Nieuw staat voor de deur. Dat houdt in – naast lekker eten, drinken en gezellig met je familie -: shoppen voor een passende outfit! Helaas staat de rekening niet bij iedereen een dure jurken accessoires à la Vera Wang toe, dus zullen we het moeten doen met wat goedkopere dingen. Vandaag heb ik al een ultieme budgettip voor jullie: de bloemclutch van H&M!

Ik zag hem in de winkel en ik kon hem haast niet laten liggen. Het was als… liefde op het eerste gezicht! En ja, je zult het haast niet zeggen, maar zelfs in het rood vond ik hem superleuk. Een zwart exemplaar staat stunning bij een jurkje in alle kleuren (behalve zwart), maar rood staat weer super gaaf bij een (bijvoorbeeld) zwarte partydress. Voor diegene die geen zwart maar ook geen rood wilt, is er nog een andere kleur: poederroze. En dat staat dan weer super schattig bij zwart. Genoeg combo’s kun je ermee maken, maar meer info is altijd welkom. Ik zet de voordelen van de clutch op een rijtje.

  • Het ziet er niet als H&M uit: de bloemen zijn apart en hoewel het op de foto niet lijkt: het ziet eruit als goede kwaliteit. De bloemen ogen op de foto’s nogal fake, terwijl dit in het echt helemaal niet is.
  • De clutch heeft een schouderketting, zodat je ‘m handig kunt dragen. Bij een clutch is het de bedoeling dat je hem gewoon in je hand houdt (dan stop je de schouderketting gewoon ín de clutch) maar wanneer je even geen zin hebt om de clutch vast te houden hang je hem gewoon over je schouder. Handig!
  • De tas is gevoerd en heeft een extra binnenvak met ritssluiting. Altijd fijn om daar losgeld of je ID in te bewaren.
  • De afmetingen van de clutch zijn 17×28 cm en wat mij betreft zijn dat de perfecte afmetingen.
  • En last but not least: de prijs! Voor dit schatje betaal je – geloof het of niet – slechts €15,-! Koopje!

Niet jouw stijl? In de webshop van H&M zijn nog meer leuke clutches te vinden. Have fun shopping! Wie weet heb ik binnenkort nog een budgettip voor jullie, zodra ik die weet post ik er zeker een artikel over.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *