Trend Report: Pilotenjacks

Pilotenjacks dragen we tegenwoordig niet alleen als we gaan vliegen, nee, sterker nog: het wordt dé jas voor dit najaar.

Lekker warm, dat is het zeker. De binnenkant is namelijk meestal gevoerd met wol. Vaak zijn de jassen van de buitenkant van leer, maar suède wordt ook gezien. Niet alleen jassen, maar ook tassen, mutsen en schoenen krijgen een piloten look. Misschien iets te veel van het goede om het allemaal bij elkaar te dragen, maar wel heel erg leuk op zich!

How to wear?
– Door het wol aan de bovenkant, heb je veel volume. Kies daarom voor een kokerrok of een strakke broek. Zo krijg je smallere heupen.
– Vrouwelijk of stoer: jij bepaalt het. Voor een stoere look kies je voor een broek en laarzen en kokerrok en hakken zorgen voor een vrouwelijke touch.

Our Favourite of No Favourite? Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Leuk idee, maar niks voor mij. Ik ga dit najaar liever voor een zwarte trenchcoat en dan een lang model. Dat oogt chique en warm. Dat neemt niet weg dat zo’n pilotenjack niet warm is, want dat is het vast wel. Ik vind zo’n jas wel leuk, maar dat is het dan ook.

DELEN:

1 Reactie

  1. Sanne van den Berg 30 september 2014 / 21:13

    Waar is het middelste jasje van? X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *