Herôme Wonderpen

Gescheurde nagelriemen zijn nou niet echt fabulous en die wil ik dus liever ook niet. Mijn nagelriemen zijn in redelijk goede staat, maar af en toe wel een beetje droog. Ook bij mijn rechterduim heb ik áltijd scheurtjes. Is de Herôme Wonderpen mijn redding?

Het product zit in een handig pensysteem met een kwastje eraan, wat makkelijk aanbrengt. Het ziet er niet extreem luxueus uit, maar het werkt wel prima! Dit is wat Herôme over het product zegt:

Herôme Cuticle & Nail Remedy is dé optimale verzorging voor de nagels en nagelriemen met haar kalmerende, verzorgende en herstellende werking. Door de geconcentreerde samenstelling van onder andere Aloë Vera verliest de huid
minder snel haar vocht, waardoor pijnlijke nagelriemen direct worden gekalmeerd. De voedende en verzachtende eigenschappen van Amandelolie, Bisabolol en Sheabutter zorgen voor een direct herstel van droge en gescheurde nagelriemen.

Voor een goed resultaat is het de bedoeling dat je 14 dagen achter elkaar het iedere avond voor het slapen gaan opbrengt. Braaf heb ik dat gedaan, en ik merk wel echt verschil!

Het grote voordeel van dit product is, is dat het niet naar nagellak ruikt. Ik vind die geur namelijk echt vreselijk en die hoef ik al helemaal niet te ruiken voordat ik ga slapen. Het is een soort gel die erg snel je nagels intrekt. Handig, want ik wil niet met een product op mijn nagels gaan slapen en dat ik dan de volgende morgen wakker wordt en alles onder de plakkerige vloeistof zit.
Ook het kwastje brengt heel makkelijk aan, maar je moet soms wel oppassen dat je door middel van het pen-systeem niet meteen een hele klodder hebt, dus voorzichtig draaien is aan te raden.

En dan het resultaat. Na twee weken waren mijn nagelriemen gevoed. Ik merkte dat omdat ze niet meer droog aanvoelden. Ik heb geen scheurtjes gehad in mijn nagelriemen, maar bij mijn duim is er nog wel één kleintje. Eerst waren dat er meerdere, dus het helpt wel! Ik vind wel dat je dit product langer moet gebruiken om blijvend resultaat te zien. Het is dus wel een kuur, maar ik zou hem wel herhalen, of gewoon af en toe nog een keertje gebruiken. Dan kun je blijven genieten van verzorgde nagelriemen!

Dit product is ook voor de nagels bedoeld, maar het had bij mij geen effect. Mijn nagels scheuren nog steeds snel in en breken snel af, helaas! Gelukkig heb ik een nagelhardener van Herôme die dat al een stuk minder maakt!

Wat voor een product gebruiken jullie om de nagelriemen te verzorgen?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *