My favourites: zonnebrandcrémes

Omdat iedereen wel een keer in de zon komt deze vakantie, is het belangrijk dat je goed beschermt bent. In deze ‘My Favourites’ laat ik jullie mijn favoriete zonnebrandcrèmes zien. En het fijne: ze zijn helemaal budget-proof!

Mijn favoriete merk is met stip op nummer 1 No-Ad. No-ad is super goedkoop, doordat ze geen reclame maken en ze besparen daardoor heel veel geld. Omdat ik toch wel bruin wil worden gebruik ik factor 15, en deze leuke roze tube kost maar €5,-. Vijf euro, daar zul je niet veel zonnebrandcrèmes voor vinden hoor!

Als ik me insmeer met deze crème verbrand ik echt zelden. Ik moet natuurlijk wel bijsmeren, maar dat moet met alle crèmes.

De geur is niet zo denderend, hij ruikt eigenlijk nergens naar. Ook niet die typische zon-zee-strand-zonnebrand-geur. Dat vind ik jammer, want factor 30 van No-ad ruikt al een stuk lekkerder!

Ook heb ik nog van No-ad de aftersun lotion. Deze lotion ruikt naar kokosnoot en Aloë Vera. Dat vond ik op het begin wel even wennen, want ik dacht dat er alleen Aloë Vera in zat, dus ik kon de geur echt niet plaatsen! Maar toen ik las dat er ook kokosnoot in zat, viel het kwartje en nu vind ik hem echt super lekker ruiken! Deze tube kost ook maar 5 euro.

Kortom: Ben je opzoek naar een goedkope zonnebrandcrème of aftersun lotion die goed werkt? Ren snel naar de Kruidvat, de Tuinen of Etos en koop No-ad!

Zijn er meer meiden die de zonnebrandcrèmes van No-ad ook zo fijn vinden?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *