Vaseline Aloë Fresh Moisturizing Body Gel

Als je aan het merk ‘Vaseline’ denkt, denk je vaak al gauw aan het product vaseline zelf. Maar het merk Vaseline heeft zoveel meer leuks! Handcrèmes, lichaamscrèmes en ook de Aloë Fresh Moisturizing Body Gel!


De gel is lekker verfrissend, en de Aloë Vera die erin zit is nog eens hartstikke goed voor je huid. Ook zitten er nog andere vochtinbrengende bestandsdelen in die je vochtbalans vullen, voor een lekker zacht en gevoed huidje.

Dit product is echt ideaal voor in de zomer. Je moet natuurlijk blijven smeren met zonnebrandcrèmes, maar na een dagje bakken in de zon heeft je huid heel wat te verduren gekregen en kan het wel wat extra verzorging gebruiken! De Aloë Fresh Moisturizing Body Gel zorgt hiervoor en verkoelt de verbrande huid ook nog eens goed.

Het product belooft dat het snel de huid intrekt en je huid flink hydrateerd. Het laat geen vet laagje achter en er zit geen alcohol in.

Je kunt de Aloë Fresh Moisturizing Body Gel voor €4,99 kopen bij verschillende drogisterijen en de grotere supermarkten.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *