The Real Dutch van W.I.C. by Herôme‏

Met de nieuwe limited edition van Herôme W.I.C. ben je helemaal klaar voor de zomer. Deze collectie is geïnspireerd op het rijke en diverse straatbeeld van onze steden. De zes nagellakken zijn dan ook vernoemd naar de taal van de straat. Zo hebben we Eindhovûh, Mokum (Amsterdam), Utreg, Roffa (Rotterdam), Grûn (Groningen) en Agga Den Haag. De collectie is erg kleurrijk en past perfect bij de colourblocking trend. Ik heb alle zes de kleurtjes ontvangen en ik deel graag mijn mening met jullie!

Ik vind de collectie erg leuk verzonnen, ook dat de namen zijn aangepast naar de taal van de straat. Ik weet niet precies waarom ze welke kleur bij een bepaalde stad hebben gezet, maar dat maakt niet heel erg veel uit. Ik vind het leuk dat mijn hometown Eindhoven ook in de collectie is opgenomen, maar ik vind het alleen een beetje jammer dat het de shrek-groene kleur. Dit is namelijk niet helemaal mijn ding, maar deze kleur is wel erg handig voor nail art tutorials.

Mokum, Grûn en Eindhovûh zijn creamy kleuren zonder shimmer, terwijl Utreg en Roffa een subtiele glitter in de lak hebben. Daarnaast is Agga Den Haag ook een apart kleurtje, met soort van metallic glans. Eigenlijk dekken alle kleurtjes perfect met twee lagen, maar Utreg en Roffa zouden nog wel een derde laagje kunnen gebruiken. Op onderstaande foto’s heb ik twee laagjes aangebracht. Sorry voor de lengte van mijn nagels, ze zijn korter dan ooit, maar gelukkig wel weer aan het herstellen. Ik kan niet wachten tot mijn no buy is afgelopen en ik mijn oude vertrouwde nagelverharder van Herôme weer kan kopen! Hopelijk zijn de swatches toch duidelijk genoeg.

Mokum

Eindhovûh

Utreg

Agga Den Haag

Roffa

Grûn

De kwaliteit van de nagellakken van de W.I.C. The Real Dutch collectie is zoals ik gewend ben van Herôme: ze drogen snel en blijven lang zitten. Het zijn ook niet voor niets één van mijn favoriete nagellaken. Mijn nagellak-kastje staat er vol mee!

De collectie is sinds 12 maart verkrijgbaar in diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com. Wees er wel snel bij, want het is een limited edition! Je hebt al een nagellak voor €7,50 en twee stuks voor €12,50. Goed excuus om er dus twee te kopen ;)

The Real Dutch collectie is onderdeel van de basiscollectie World Inspired Colours, bestaande uit 80 kleurtjes. Elke twee maanden wordt brengt Herôme W.I.C. een limited edition uit geïnspireerd op de kleuren die onze wereld rijk is.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *