ModelCo Fluidsplash 3 in 1 foundation

ModelCo is een merk met producten zodat je net zo’n mooie huid kunt creeëren als modellen hebben. Om zo’n flawless skin te krijgen, heeft ModelCo 4 producten die goed op elkaar aansluiten, en het was ook de bedoeling dat ik die 4 producten zou reviewen. Doordat iemand van de post wat dingen uit mijn pakketje heeft gehaald kan ik dat helaas niet voor jullie doen. Daarom komen er twee aparte reviews.

Als eerste een review over de Fluidsplash 3 in 1 foundation, mijn nieuwe favoriete foundation!
Het is een 3-in-1 product, en dat is wat deze foundation bijzonder maakt. Het bevat een concealer, oogbasis en foundation.
De Fluidsplash foundation bevat meer dan 50% water, wat de huid hydrateert. Ook is deze olievrij, en dat maakt hem ideaal voor de vette huid. Er zitten nog meer verzorgende ingrediënten in, zoals vitamine A & E en Aloë Vera.

De verpakking is simpel, maar de zilvere letters maken het wat meer classy. In de dop zit de concealer, waar de oogbasis ook weer in zit verwerkt. Wanneer je de dop eraf draait, zit de foundation in de tube. Superhandig, want het is compact en je neemt het lekker makkelijk mee, zondat dat je extra producten mee moet nemen.

Ik had al gezegd dat dit mijn nieuwe favoriete foundation is, maar waarom dan?
In tegenstelling tot mijn MAC Studio Sculpt foundation is deze foundation erg vloeibaar, en daardoor voel je hem niet zo goed zitten. Het is geen extreem dekkende foundation, maar dat wordt ook niet beloofd. Deze foundation geeft een natuurlijke look, en dat is ideaal voor in de zomer. Mijn roodheid is weg, maar het ziet er wel erg natuurlijk uit.
De concealer/oogbasis is daarentegen wel erg dekkend! Het is erg creamy, en blendt daarom heel erg makkelijk in de huid.

Ik heb de kleur 02 Shell, en die is voor in de zomer perfect, maar voor in de winter zal deze kleur waarschijnlijk te donker voor mij zijn. In de winter wil ik ook wat meer dekking, dus daarom is deze foundation de ideale zomerfoundation!

De foundation is beschikbaar in 8 verschillende kleuren en kost €44,45.

Ik draag in de zomer niet vaak foundation, maar als ik dat doe, dan grijp ik naar deze! Mijn anderen zijn trouwens ook echt te licht, dus dat is ook helemaal geen gezicht! Welke foundation gebruiken jullie in de zomer (als je foundation gebruikt)?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *