Aussie Street Art Design Collection

Aussie is alweer een tijdje te koop in Nederland, maar ik had er nog steeds niks van geprobeerd. Iedereen was er zo enthousiast over, en dan met name over de 3 Minute Miracle Deep Treatment. Dit is een deep conditioner waardoor je haren na 3 minuten helemaal gevoed en gehydrateerd zijn. Er is nu een limited edition lijn, ook wel de Street Art collection. Dit zijn dus tijdelijke verpakkingen! Ik heb alle drie de flacons getest en vandaag deel ik mijn mening met jullie!

Allereerst de Colour Mate. De naam zegt het al, deze is voor gekleurd haar. Nu verf ik mijn haar nooit en neem ik hooguit soms wat highlights, ik vind het wel een fijn product. Mijn haren worden er super zacht en glanzend van. Dat geldt ook voor de Reconstructor en de Frizz Remedy. De Reconstructor is voor beschadigd haar (wat ik niet echt heb) en de Frizz Remedy is voor pluizend haar. Daar heb ik ook niet echt last van, dus ik merk de verschillen tussen de treatments niet echt. Maar ze werken allemaal wel even fijn! Het is gewoon een soort van conditioner, die ook nog eens heerlijk naar bubblegum ruikt. Ook de flacon is heel handig, want je hoeft er alleen maar in te knijpen en dan komt er al product uit.

De treatments van Aussie bevatten een unieke formule met o.a. Aloe Vera en Jojoba olie waardoor ze hun werk zo goed doen. Ik vind het hele fijne producten, maar niet overweldigend. Ja, ze maken mijn haar zacht en glanzend. Maar voor de rest merk ik er niet veel van. Het scheelt misschien ook dat mijn haar in goede conditie is en ik het product alleen in de puntjes gebruik (anders wordt mijn haar erg snel vet). Dat neemt niet weg dat ik de producten niet gebruik, want dat doe ik zeker, en wel met veel plezier! En dat komt met name door de lekkere geur… Haha!

De 3 Minute Miracle Deep Treatments zijn te koop bij Etos voor €9,14 per flacon.

DELEN:

4 Reacties

  1. Laura 3 juli 2013 / 08:32

    Ik merkte ook niet zo veel hiervan als dat iedereen altijd zei!

  2. Anna 3 juli 2013 / 09:40

    Klinkt best fijn, maar toch ook nog wel erg aan de prijs. Mooie foto’s trouwens!

  3. dvb t 7 juli 2013 / 01:42

    Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *