Mijn doelen voor de komende tijd

2018 voelt voor mij tot nu toe als een rollercoaster. Het is al gewoon al bijna maart! De laatste weken was ik druk bezig met het afronden van mijn allerlaatste tentamens (yay!) die ik overigens allemaal goed heb gehaald (dubbel yay!). Echt veel tijd om bij te komen had ik niet, want ik ben inmiddels begonnen aan mijn afstudeerstage inclusief bijbehorende scriptie. Er komt dus een hoop op mijn pad en voor mij werkt het altijd goed om dan doelen te stellen. Dit geeft houvast. Nog meer houvast geeft het dan ook om ze op te schrijven, dus bij deze!

Goed voor mijn huid zorgen

Sinds ik gestopt ben met de pil, voel ik me beter dan ooit. Ik zit lekkerder in mijn vel en voel me stabieler. Als jullie het interessant vinden kan ik wel een post schrijven met mijn ervaringen. Iets wat daardoor minder stabiel is, is mijn huid. Ik let op mijn eten door minder zuivel en sojaproducten te eten, slik momenteel het supplement DIM en ik gebruik momenteel producten van het merk Pascaud. Zij helpen mij een handje in het bereiken van mijn doel. Momenteel gebruik ik de Cleanser en de Enzyme Peel. Dit zijn fijne, milde producten. Daarnaast gebruik ik als dagcrème momenteel de Lait-Crème Concentré van Embryolisse. Ik gebruikte eerst altijd producten voor een vette huid omdat ik snel last heb van een vettere T-Zone, maar er werd mij verteld dat ik eerder een vochtarme huid heb. Ik vind het daarom ook zo lastig om de juiste producten te vinden. Tips zijn altijd welkom!

Meer boeken lezen

Ik wil meer boeken lezen in plaats van onzinnige posts op social media. Helaas blijkt dat in praktijk toch moeilijker dan gedacht, want een aantal boeken liggen al een tijdje ongelezen in mijn kast. Ik ben bezig met ‘The art of not giving a fuck’ en ‘Babe, you got this’. Allebei aanraders! Ik vind dit soort boeken leuk maar ik kom er steeds niet aan toe. Ik probeer nu in de trein richting stage te lezen, maar meestal ben ik een beetje moe en dan vind ik het toch fijner om Netflix te kijken. Wat een struggles ook he…

Afstuderen

Zo spannend: het eind van mijn studie komt steeds dichterbij. Sinds begin februari loop ik stage op de PR afdeling van Sony en ik heb het erg naar mijn zin. Ik vind het heel leuk om het eens van de andere kant mee te maken en ik zie mezelf ook zeker in de PR blijven werken. Voordat het zover is, moet er alleen nog wel een hoop gebeuren. Ik ben nu druk bezig met mijn Plan van Aanpak en dat doet me maar weer beseffen dat er nog een hoop moet gebeuren de komende maanden. Dat komt vast goed, want alles komt altijd goed, maar het is wel lekker druk met alles eromheen. Ik moet de lat dan ook minder hoog voor mezelf leggen en door middel van coaching ga ik daar aan werken. Maar daarover later meer…

Wat zijn jullie doelen de komende tijd? X Lizzy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *