SHOPLOG BERLIJN

Photobucket

Natuurlijk heb ik ook in Berlijn geshopt, en vandaag laat ik mijn aankopen aan jullie zien! Berlijn is echt een shopping walhalla, dus je kunt met gemak een dag voor het shoppen uittrekken. Ik raad je aan om dan naar de Kurfürstendamm te gaan of de Friedrichstraße. De dingen die ik heb geshopt komen van de Kurfürstendamm, daar zit dan ook bijna alles. Behalve de Kiko, deze is wat lastiger te vinden. Wij kwamen ‘m tegen in een shopping mall op de Potsdamer Platz. We hadden op Google al opgezocht waar hij zat en het leek ons een enorme zoektocht, en toen we de winkel hadden gevonden gilden we het gewoon uit. Ik heb daar dus lekker geshopt. In totaal niet heel erg veel, maar gewoon een aantal leuke dingen.


Photobucket

Allereerst deze top van de Pimkie. Ik zocht nog een leuke (uitgaangs)top en dat is dit exemplaar zeker. Ik vind het slangenprintje leuk en de prijs viel me ook alles mee. Eerst kostte hij €20,-, maar met 40% korting nog maar €10,80. Super chill voor zo’n leuke top!

Photobucket

Dan nog twee dingen die niet zo bijzonder zijn, maar wel nodig. Mijn reinigingsgel is bijna op en ik wilde een nieuwe. Balea is niet te koop in Nederland, dus daarom koos ik voor die. Was lekker goedkoop, namelijk 2 euro. Ook kocht ik nog een blushkwast van Essence. Deze ga ik gebruiken om mijn bronzer aan te brengen, want ik gebruik momenteel een kwast van de H&M en die ziet er niet meer uit. Deze kwast is super zacht, ziet er leuk uit en is ook lekker betaalbaar (€2,50).

Photobucket

Bovenstaande oorbellen spotte ik ook al in de H&M in Nederland, maar toen ik ze weer tegen het lijf liep in Berlijn moest ik ze gewoon meenemen. Ik wilde nog gouden opvallende oorbellen die leuk staan bij een zomerse outfit en dit paar is perfect. Je hebt ook nog een versie met turquoise hangertjes, maar ik vond deze leuker. Dit paar kostte €4,95.

Photobucket

Last but not least: mijn Kiko aankopen! Ik heb goede verhalen gehoord over de oogpotloodjes, dus ik kon het niet laten om er daar twee van mee te nemen. Het zijn de Vibrant Eye Pencils en zijn super gepigmenteerd en romig. Ze blijven ook lang zitten, dus het zijn eigenlijk gewoon goede dupes van Urban Decay. Ik kocht een groen/blauwe (606) en een paarse (604). Allebei wat fellere kleurtjes, dat vond ik ook wel eens leuk. Ik weet de exacte prijs niet meer, maar alles was rond de 5 euro want ik was uiteindelijk €21,20 kwijt.

Photobucket

Ook nam ik nog twee oogschaduws mee. Ik wilde nog een mooie highlighter en een vriendin van me raadde een andere oogschaduw aan, een prachtige donkerbruin met een paarse shimmer erdoorheen. Prachtig! De highlighter is een normale oogschaduw en het is nummer 141. Die nummers zijn overigens wel saai! De bruine oogschaduw is een Colour Sphere Eyeshadow en dat is nummer 33.

Photobucket

Al met al niet heel erg veel, maar ik ben wel blij met mijn aankopen. Ik heb een nieuwe top en ik ben weer even voorzien qua make-up. Dik tevreden :D

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *