Mijn 2017 – deel 2

Om een overload aan foto’s te voorkomen, heb ik het jaaroverzicht in twee delen gesplitst. Vandaag tijd voor deel 2! Ik merk dat het zelf ook leuk is voor mezelf om even terug te blikken wat ik allemaal heb gedaan het afgelopen jaar. De tijd lijkt namelijk alleen maar sneller te gaan naarmate je ouder wordt. Hebben jullie dat ook? Anyway, vandaag zijn de maanden juli tot en met december aan de beurt.

Juli

De maand juli begon feestelijk met twee feestjes: Ruigoord Manifestival en ZeeZout in Bloemendaal met Motor City Drum Ensemble. Ik houd van Bloemendaal! Ik hoop dat we volgend jaar een betere zomer krijgen en ik vaker naar het strand kan. In juli nam mama me mee als verrassing een weekendje weg en gaf ze een cursus windsurfen cadeau. Zo leuk!

Augustus

In augustus ging ik met mijn beste vriendin op vakantie. We gingen een weekje naar Alicante en dat was echt genieten. Ik was zo toe aan een weekje ontspannen en van de zon genieten. Het was echt heel erg fijn. We hadden het heel leuk samen en het was super mooi weer. Ik wil graag weer terug! Daarnaast werd mijn lieve mama 50, ging ik naar Loveland festival en had ik een shoot in Rotterdam.

September

Ik nam ontslag bij mijn horecabaantje omdat het echt te veel was in combinatie met op kantoor werken. Ik had mezelf voorgenomen om het rustiger aan te doen, dus dan moest ik dat ook in de praktijk brengen. Nog even een paar maandjes rustig aan voordat de drukte zou beginnen (afstuderen). Daarnaast begon ik met mijn minor Toegepaste Psychologie. Ook de laatste festivals van het jaar stonden op de planning: Smeerboel en Draaimolen festival.

Oktober

Het jaarlijkse ADE stond op de planning: ik ging werken bij twee feesten en zelf pakte ik ook nog een feest mee. Daarna begonnen mijn tentamens dus toen heb ik wel een aantal weken in zieke stress gezeten omdat ik met veel dingen weer veel te laat was begonnen. Ik heb wel een belangrijke herkansing gehaald en dat was best een moeilijke. Trots op mezelf dus! Ik was tegelijkertijd ook druk bezig met solliciteren naar een afstudeerstage.

November

Mijn maand begon goed: ik sleepte mijn afstudeerstage binnen. Vanaf februari ben ik namelijk werkzaam als PR assistant op de PR-afdeling bij Sony. Daar heb ik erg veel zin in! Ik had daarnaast nog wat tentamens die ik moest maken én ik ging een weekendje weg met vrienden naar België. Dat was erg gezellig. Verder deed ik het deze maand vrij rustig aan. Ook met het oog op het komende halfjaar wilde ik nog even genieten van de vrije middagen die ik als student nog even heb.

December

De feestmaand: what can I say? En eigenlijk ook wel een hele leuke maand. Gezellige etentjes, Straf_werk in Eindhoven, een familieuitje, een foto- en filmshoot, kerstuitje met het werk, Valhalla en fijne kerstdagen met de familie. Deze maand iets te weinig aan school gedaan waardoor de komende weken weer volop in het middelpunt zullen staan van school. Maar wel met een goed doel: in januari heb ik mijn allerlaatste tentamens OOIT. Ik kan niet wachten!

Goede voornemens? Daar doe ik niet aan! Mijn doel voor 2018 is dat ik mijn diploma wil halen, een mooie baan krijg en meer geld spaar zodat ik meer op vakantie kan. Ik heb heel veel zin in het nieuwe jaar en ga het morgen dan ook uitgebreid vieren. Ik wens jullie alvast een hele fijne jaarwisseling :) Liefs, Liz.

5 Reacties

 1. Manon 30 december 2017 / 18:00

  Wat heb je een mooi jaar gehad met leuke dingen!

 2. Anna 31 december 2017 / 18:11

  Leuk overzichtje! Succes met afstuderen! :-)

 3. Melissa 1 januari 2018 / 12:28

  Leuk overzicht zeg! Ik hoop dat 2018 een succesvol jaar voor je wordt. Good luck met afstuderen, komt zeker goed! 🍀

 4. Laura 9 januari 2018 / 16:14

  Leuk overzicht! Heel veel succes gewenst met afstuderen:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *