Mijn 2017 – deel 1

“New year, new me”, “Dit wordt MIJN jaar”, “In het nieuwe jaar doe ik nu echt poging 398911 om af te vallen” en ga zo maar door. Het einde van het jaar nadert en het zal niet lang meer duren voordat we dit weer om ons heen gaan horen. Maar voordat het zover is, leek het me leuk om even terug te blikken op 2017. Dat dit mijn jaar zou worden, riep ik aan het einde van vorig jaar ook. En dat is voor mijn gevoel aardig gelukt. Daarom neem ik jullie mee in mijn 2017.

Januari

Ik begon het jaar met flinke griep, ik lag een week plat. Dat is overigens ook één van de weinige momenten geweest dat ik echt ziek was. Mijn stage bij FreshCotton liep tegen het einde en ik moest weer flink met mijn neus in de boeken voor school. Ik sprak daarnaast ook af met blogvriendinnen Emilia en Tedje. Door drukte schiet het er vaak bij in, maar ik wil ze dit jaar wel weer vaker zien!

Februari

Februari was een leuke maand waarin ik mijn verjaardag vierde, naar het concert van The Weeknd ging en met vriendinnen een weekendje in Amsterdam had afgesproken. Ik begon deze maand overigens ook met mijn nieuwe bijbaan. Ik zat alleen al een tijdje niet zo lekker in mijn vel en in februari besloot ik dat ik er klaar mee was om me zo te voelen. Best persoonlijk en ik heb dit ook nooit gedeeld, maar ik heb de afgelopen jaren best wel geworsteld met mezelf. Ook mede door de nasleep van het hele ziek zijn. Daarom ben ik hulp gaan zoeken bij een praktijkondersteuner. Dit was echt een stap in de goede richting. Ik wilde aan mezelf gaan werken en ik ben dit jaar veel bezig geweest om mezelf te ontwikkelen. Dat ging met vallen en opstaan maar ik kan nu wel echt zeggen dat het heel goed met me gaat en gelukkig ben. Ik heb veel inzichten gekregen en ik kan ook steeds beter anticiperen.

Maart

Maart was niet echt een maand met bijzonderheden. Het hoogtepunt was Unpolished, het dikste feest van het jaar. Het kaartje voor Unpolished 2018 is dan ook al binnen! Ik heb in maart veel gewerkt, ging fanatiek naar de sportschool en had veel koffie- en eetdates. Nooit verkeerd… Ik stond daarnaast ook met een interview in de Vlaamse Flair.

April

In april ging ik mezelf een beetje voorbij. Ik werkte best veel naast school, vaak was ik alleen de zondag vrij. Twee dagen in de week op kantoor en de rest van de dagen werkte ik ‘s avonds in de horeca. Daarnaast had ik ook nog tentamens en pakte ik feestjes. Als ik mijn agenda zie, snap ik er niks van hoe ik dat volhield haha. Ik kreeg daarnaast ook steeds meer contact met een goede vriendin en dat is ook zeker een hoogtepunt van afgelopen jaar!

Mei

In mei begon voor mij het festivalseizoen weer. Ik ging naar Dockyard en Soenda. Daarnaast moest 2017 ook écht het jaar worden waarin ik eindelijk mooie nagels zou krijgen. En dat is gelukt! Ik begon met acrylangels en momenteel draag ik alleen nog gellak op mijn eigen nagels. Mijn nagels hebben eindelijk een fatsoenlijke lengte en ze zien er verzorgd uit. Mag ook wel, als je bijna 23 bent… Ik schaamde me er altijd zo voor. Ik zal nog ff een fotootje showen in het volgende deel.

Juni

Juni begon heerlijk met één van mijn favoriete festivals van het jaar: Pollerwiesen in Dortmund. Daarnaast kwam het schooljaar alweer op een einde, ging ik met mama een dagje naar Bloemendaal en met papa een dagje naar Amsterdam. Ik ging naar Awakenings festival, naar de Efteling en een dagje weg met mijn stiefmoeder. Allemaal leuke dingen eigenlijk! Wat hou ik toch van de zomer.

Dat was deel 1! Morgen komt deel 2 online, anders werd de post wel heel erg lang. Wat zijn jullie hoogtepunten van 2017?

6 Reacties

 1. Anna 29 december 2017 / 12:37

  Wat een leuke persoonlijke foto’s, super tof om een kijkje te krijgen in jouw 2017! Ik krijg heimwee naar de zomer als ik deze foto’s zie, haha!

 2. Larissa 29 december 2017 / 15:16

  Wat leuk, zo’n persoonlijk overzicht! Leuk om te zien dat je zo veel festivals hebt bezocht!

 3. Denise 29 december 2017 / 20:21

  Zo leuk om te zien! En heerlijk al die festivals, ik heb er weer zin inn <3

 4. Lola 1 januari 2018 / 21:01

  Wat leuk om te zien! Misschien een gekke vraag, maar wat is/doet een praktijkondersteuner precies? :)

 5. Joris 7 juli 2018 / 15:33

  Kwam ergens in 2012 een prachtige foto van jou tegen met een leren broek en Vans sneakers. Wauw! Na wat surfen op het internet kom ik nu, zes jaar later, na de zoektermen ‘fashion’ en ‘blog’ te hebben ingetikt, weer bij jou uit…. Hoe is het toch met dat meisje?, vroeg ik me af. Wat mooi om te zien dat je ouder geworden bent en vooral mooi ouder geworden bent.
  Op een zonnige dag als deze kun jij mijn opmerking vast waarderen. En mijn dag is gelijk ook wat meer waard, doordat ik weer op je blog kom en ik naast mode inspiratie voor een man ook weer inspiratie voor mijn interieur op doe! Ik ga ook een vintage rock t-shirt aan de muur hangen! Heel veel succes met je mode-passie. Groetjes Joris van Laarhoven (37) uit Helmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *