My life as Liz

Afgelopen week was een lekker drukke, maar zeker leuke week! Ik vierde een soort van Sinterklaas, sprak af met vrienden, ging naar een feestje en in het weekend bracht ik de tijd door met familie. 

Dit trof ik dinsdagochtend op kantoor aan… Sinterklaas was langs geweest!

Ik kreeg deze toffe lamp cadeau. Ik heb toevallig een haakje aan mijn plafond hangen en daar heb ik ‘m aan opgehangen.

En een lief gedichtje! ‘s Avonds kwamen met mijn zusjes en moeder naar Utrecht om gezellig een hapje te eten bij Vintage in Utrecht. De tapasplanken daar zijn echt een aanrader. Het was een hele gezellige avond. Nu mijn zusjes ouder worden, is het contact steeds leuker. We aten daarna nog een donut van Dunkin Donuts en toen was ik de rest van de avond nog misselijk haha.

Mijn Spotify Wrapped 2017. Leuk om te zien! Hoewel ik ook heel veel muziek via Soundcloud luister (misschien nog wel meer).

Mijn favoriete eten van het moment: Poké bowls! Dinsdag haalde ik er twee en nam ze toen mee naar een vriend die net terug was van vakantie om even gezellig bij te kletsen.

Weer nieuwe gezichtsproducten besteld… Deze keer van mijn vertrouwde merk La Roche Posay. Is wat betaalbaarder dan Paula’s Choice en bevalt mij altijd heel goed. Ik ga nu de Effaclar K+ proberen, deze is geschikt voor een vette huid. Ik ben heel benieuwd, want mijn huid wordt zo snel vettig en daar erger ik me echt enorm aan.

Donderdagavond hadden we met de vriendengroep afgesproken om lekker te eten en spelletjes te eten. Het was heel gezellig en ik was echt super fanatiek tijdens 30 seconds, terwijl ik meestal niet zo van de spelletjes ben. De wijn vloeide ook weer rijkelijk…

Dat was de volgende ochtend wat minder, want ik sliep pas om 2.00 en om 6.45 ging mijn wekker weer omdat ik moest werken. Ik was best wel moe de hele dag, maar gelukkig was mijn grote vriend ‘koffie’ er in zware tijden.

Na mijn werk pakte ik de trein richting Eindhoven omdat ik ‘s avonds een leuk feestje op de planning had staan: Straf_werk! Ik had met mijn vriendinnen van de middelbare school afgesproken en dat blijft altijd zo gezellig en vertrouwd. Ik heb me dan ook enorm vermaakt die avond (wat wel aan mijn hoofd is te zien…).

Zaterdagavond hadden we een uitje met de familie. Heel leuk om weer met z’n allen bij elkaar te zijn. Ik vond deze foto zo lief, met mijn opa, oma en zusje.

Heel Nederland was in rep en roer door de sneeuw. Mijn zusje werd er ook super blij van en ging meteen naar buiten om een grote sneeuwbal te maken. Ik ging na een kwartier maar naar binnen omdat ik doorweekt was van de sneeuw… We zijn toen ‘s middags naar oma gegaan om te lunchen en ‘s avonds ging ik weer richting Eindhoven. Een leuk, maar druk weekend! Ik lag zondagavond dan ook al vroeg in bed.

Deze week wordt weer een lekker drukke week! Ik heb wat afspraken staan voor mijn blog, heb een kerstuitje van mijn werk en in het weekend ga ik weer naar Brabant omdat mijn zusje jarig is en ik met mijn vriendinnen gezellig ga koken voor kerst. Tot volgende week :) X

3 Reacties

  1. Judith 12 december 2017 / 12:25

    ahhh inderdaad hele lieve foto die met je opa, oma en zusje. Leuke week heb je gehad :)

  2. Nienke 12 december 2017 / 22:06

    Fijne week achter de rug en zo te horen gaan er nog meer van dat soort weken komen. Heerlijk he die gezellige drukte rond de feestdagen.

  3. Tedje 13 december 2017 / 17:54

    Wat een lieve foto met je opa en oma! En nu heb ik zin in een sushibowl :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *