My life as Liz

WCGA4631

Wat doe je op een vrije zaterdagmiddag? Eventjes lekker bloggen! Man, wat is dat lang geleden. Ik ben de laatste tijd super druk met school, werken en sporten en dan ga ik ook nog zo nu en dan naar een feestje waar ik dan altijd een aantal dagen van moet bijkomen. Maaaar we klagen niet! Het is allemaal leuk, maar af en toe wel eventjes te veel (ik zeg dit echt iedere keer he). Om even terug te blikken vandaag wat foto’s van de afgelopen tijd.

IMG_2523

Birthday dinner! Ik nam mijn moeder, zusjes en tante mee naar Dogma want daar waren ze nog nooit geweest. En het is natuurlijk de perfecte plek om even een snelle hap te eten. Zijn jullie er al een keertje geweest? Lijkt me leuk om lezeressen tegen te komen. Ik werk altijd maandag- en zaterdagavond :)

KKOQ0887

M’n beste vriendin/huisgenoot had samen met haar vriend mijn kamer versierd. Zo leuk die slingers! Ik heb ze nog een week laten hangen, haha. Op deze foto draag ik mijn nieuwe jasje van Monki, ideaal om over een simpele tee heen te dragen.

IMG_2562

In het weekend van mijn verjaardag ging ik zondag nog even naar Eindhoven om wat familie te zien. ‘s Avonds ging ik met vrienden een hapje eten met een lekker biertje erbij bij de Stadsbrouwerij.

IMG_2831

Het was eindelijk zover: het concert van The Weeknd! Ik ging er samen met een vriend naartoe en wat hebben we genoten. Abel is super goed live en ik kon natuurlijk alle nummers lekker meezingen. Echt een leuke avond met een goede sfeer.

IMG_2973

De sportschool mag natuurlijk ook niet overgeslagen worden. Het is voor mij de perfecte ontspanning waar ik altijd enorm veel energie van krijg.

TJAE4367

Vorige week zondag ging ik naar Thuishaven, waar Joris Voorn en Ici Sans Merci draaiden. Het was een hele gezellige dag en daarna ging ik ook nog naar De School om het feestje nog even door te zetten.

IMG_2895

Er moest ook nog carnaval gevierd worden dit jaar. Ik ging als een soort geïmproviseerde kat met wat bij elkaar geraapte sale items van de H&M. Het rokje wat ik kocht, bleek een kindermaat te zijn en dat heb ik geweten. Er zat geen stretch in het rokje en ik zat vast in een pashokje in de H&M toen ik mijn outfit wilde passen. Hilariteit alom. Ik deel trouwens vaker van dit soort momenten op mijn Snapchat (ourfavourites).

YCVK1952

Ouderwets gezellig avondje gehad met mijn vriendinnen uit Eindhoven!

NDPQ9205

Ik kreeg van mijn vriendinnen een heerlijke geurkaars en een lief kaartje. Je kan me zo blij maken met geurkaarsen <3

REYL1864

Met mijn brakke hoofdje lekker gaan lunchen met mama bij Onder de Leidingstraat. Ik voelde me meteen helemaal gezond na deze zelf samengestelde salade en groen sapje. Om het gevreet van de dag ervoor maar even te vergeten (haha, oeps…).

IMG_2990

Ik ging met mijn moeder naar de kringloop en daar kocht ik twee leuke dingen. Allereerst een oversized nepbont jas voor maar 25 euro (wat een vondst!) en een hamsterkooi met spulletjes. Nu heb ik zelf niks met hamsters, maar mijn vriendinnetje wilde er al heel lang eentje en toen ik de kooi tegenkwam kon ik ‘m niet laten staan. Ik nam hem voor een koopje mee en de volgende dag verraste ik Meg met de kooi. Ze was door het dolle heen en nog dezelfde dag gingen we een hamster halen. Aangenaam, dit is Papi! Dit weekend kwam die eventjes bij mij staan omdat Meg een weekendje weg was.

XSNQ9023

Ik pakte dit weekend voor de verandering eens geen feestje en dat deed me zoveel goed. Ik voel me energieker, fitter en blijer. Ik heb lekker gesport, veel geslapen (oh wat was ik moe), gewerkt, afgesproken met vrienden en wat aan school gedaan. En lekker eten moeten we natuurlijk ook niet vergeten! Ik haalde deze ebi tempura pokébowl bij Ritos en hij was zó lekker dat ik ‘m de volgende dag weer had gehaald.

Afgelopen week was ik vrij van school, maar deze week moet ik weer aan de slag. Ik heb het echt mega druk (hallo mental breakdown), maar het is ff door de zure appel heen bijten. Nu al zin in het weekend <3 Fijne week allemaal! X

4 Reacties

 1. Britt 6 maart 2017 / 12:48

  Ooh, ik wil nog steeds zo graag een keer naar Dogma toe, lijkt me heerlijk! Lekker weekje ook zo te zien, goed genoten!

 2. Marleen 12 maart 2017 / 10:58

  Ah zo fijn dat je lekker in je vel zit! Gaat goed met sporten volgens mij. Je ziet er in ieder geval fantastisch uit Lizzy!

  • Lizzy 12 maart 2017 / 22:13

   Dankjewel Marleen, super lief om te horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *