Outfit: Rock shirt & Dr Martens

img_0282

Zoals ik al eerder schreef, heb ik zaterdag foto’s gemaakt op Strijp-S samen met vriendinnetje Lola. Tijd om de eerste foto’s te delen! Bij deze outfit krijg ik een beetje een rock & roll gevoel, door het t-shirt en mijn Dr. Martens. Deze schoenen lopen echt zo lekker! Het was zaterdag prima te doen qua temperatuur, en dus volstond een leren jack. Deze van Zara is nog steeds een all-time favourite! 

img_0283

img_8984

img_8987

img_8983

T-shirt – H&M

Leren jack – Zara

Jeans – Loavies.com

Boots – Dr. Martens via Nelsonschoenen

9 Reacties

 1. Maaike 20 oktober 2016 / 10:18

  Oh wauw, wat zit je haar mooi op deze foto’s! En een gave outfit heb je aan :)

 2. Maud 20 oktober 2016 / 12:26

  Mooie foto’s! Ik vind je broek zo gaaf! En Dr. Martens vind ik ook echt awesome, maar ik heb gehoord dat die niet zo fijn zijn om in te lopen ;)

  • Lizzy 20 oktober 2016 / 13:04

   Ik heb de eerste keer na het dragen blaren gehad, maar als ik dikke sokken had gedragen was dat waarschijnlijk voorkomen. Daarna droeg ik ze namelijk een paar keer met dikke sokken en had ik nergens last van. Ze lopen super lekker!

 3. Kelly 30 oktober 2016 / 19:07

  Super leuke outfit! Klopt het dat dit de Dr Martens 1460 greasy black zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *