New in: zwart spijkerjack

IMG_3723

In mei liet ik jullie mijn spijkerjack van Stradivarius zien. Ik heb er veel plezier van gehad en ik vind spijkerjacks nog steeds super leuk. Daarom wilde ik ook graag een zwarte, want tja zwart… In die kleur leef ik zowat! Ze hebben ze tegenwoordig bijna overal wel, maar ik scoorde er nu eentje bij de Bershka ook nog eens voor een hele mooie prijs. En deze vondst wilde ik even met jullie delen.

IMG_3722

Het jack valt oversized, maar ik heb hem ook nog een maatje groter dan normaal. Ik draag een M en ik vind dat oversized effect heel tof. Het kleedt niet echt af, maar dat boeit me ook niet echt. Ik vind een spijkerjack de perfecte tussenjas, het zit lekker en doordat het van katoen is ga je ook niet zo snel zweten en kan je hem makkelijk in de was gooien. Ik denk dat ik dit jack heel veel ga dragen, ik ben er erg blij mee. Wil jij ‘m ook? Hij kostte slechts €28,- dus het is echt een aanrader als je nog opzoek bent naar een mooi denim jack.

9 Reacties

 1. Maxime 27 maart 2017 / 09:46

  thanks voor het delen, heb ‘m meteen besteld!

 2. Nienke 27 maart 2017 / 14:13

  Wat een leukerd! Staat je erg goed. Ik wil hem ook gaan bestellen/kopen. :)

 3. Roos 27 maart 2017 / 16:02

  Zo leuk deze! Moet snel maar eens langs gaan want ben ook nog op zoek :) X

 4. Maaike 27 maart 2017 / 20:04

  Wat een tof ding! Ik heb ook zoiets gezien bij Forever 21 maar dan in een roze en een mintgroene kleur. Maar zwart is natuurlijk super makkelijk te combineren met alles!

 5. Britt 28 maart 2017 / 16:44

  Tof jasje, hij staat je ook zo leuk!

 6. Eline 2 april 2017 / 09:00

  Hij is echt super tof! Ik heb een blauw ripped jack van Stradivarius en die draag ik ook echt super veel. Misschien toch maar eens gaan kijken voor een andere kleur. Deze is wel heel erg tof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *