Outfit: zebra

Tussen de zonnige dagen (van de afgelopen tijd) door was het ook wel eens wat kouder, en op die dagen draag ik dan altijd graag een jeans met een top en daarover een jasje. Zoals ook afgelopen week! Ik droeg mijn nieuwe t-shirt van Choies.comeen wit, losvallend model met daarop de print van een zebra. Ik vond het heel leuk in combinatie met mijn All Stars en om wat meer kleur toe te voegen ging ik voor mijn leren jasje van Bershka. Ook ben ik de laatste tijd dol op mijn boyfriend jeans, dus die kon deze keer ook niet ontbreken!

Shirt – Choies.com (hier te vinden)

Jeans – Primark

Gympen – All Stars Converse

Leren jasje – Bershka

13 Reacties

 1. Kimberly 4 juni 2014 / 15:25

  Ik vind je outfit echt super leuk! Je shirtje is helemaal geweldig :D

 2. Tessa 4 juni 2014 / 15:59

  Dat shirt is echt heel leuk! En wat een mooi jasje!
  Liefs, Tessa

 3. Soesja 4 juni 2014 / 19:54

  Lekker stoere outfit, ik vind je broek zo’n stukje opgerold echt zo leuk staan! Maakt het toch ook een beetje zomers, ook al is het weer niet zo mooi. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *