Outfit: Oversized vest & Obey beanie

img_8978

Ik draag altijd wel iets dat zwart is. Het is gewoon zo fijn om te combineren en het kleedt mooi af. Een all black outfit doet het dus voor mij ook altijd goed. Tijdens het shooten kwamen we een toffe muur tegen met gekleurde blokken wat een leuk resultaat opleverde met het contrast. Daarnaast combineerde ik ook mijn Obey beanie en tas erbij om het helemaal af te maken. Een veilige outfit, maar wel eentje waar ik me het allerfijnste in voel

img_8979

img_8980

img_8976

img_8977

T-shirt met een long fit – H&M

Oversized vest – WEARECPH

Jeans – Loavies.com

Sneakers – Puma via Nelson.nl

Beanie en tas – Obey via Freshcotton.com

Horloge – Tayroc

4 Reacties

  1. Melissa 25 oktober 2016 / 17:37

    Leuke outfit! Ik ben zelf niet zo heel erg fan van die ‘bomberjack -achtige’ vesten, maar hij staat je heel leuk. Dit inspireert me trouwens om wat vaker zwart te dragen, staat eigenlijk best leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *