New in: flaphoed

Doordat ik nu chemotherapie onderga, is de zon heel slecht voor mijn huid. Ik moet ‘m goed beschermen en eigenlijk zoveel mogelijk bedekken, omdat ik anders snel verbrand en last kan krijgen van hyperpigmentatie. En een huid vol met vlekken? Daar wachten we nog maar even mee! Een grote fles met SPF 50 heb ik inmiddels al ingeslagen en sinds kort heb ik nog iets in mijn bezit dat vooral mijn gezicht goed beschermd tegen de zon: een flaphoed! Ik kocht deze bij de Bershka en naast dat ‘ie goed van pas komt, vind ik hem ook nog eens heel erg leuk!

Deze hoed is ideaal voor chill momenten in het park of bijvoorbeeld op het strand. Een zonnebril werkt ook, maar deze hoed heeft grote flappen waardoor mijn hele gezicht goed beschermd is. Tja, ik moest hem wel meenemen… Ook de prijs viel me heel erg mee, ik dacht eerst dat hij 21 euro was en daardoor twijfelde ik nogal een beetje. Maar toen ik beter keek en zag dat hij 13 euro was, liep ik er gelijk mee naar de kassa. Niet alleen een fashionable item, maar ook nog iets wat goed van pas komt. Een beter excuus kon ik niet vinden :D

Wat vinden jullie er van?

28 Reacties

 1. xx.Yvonne 6 april 2014 / 08:56

  Ik vind het zo leuk dat je de laatste tijd zo vaak hoeden draagt, het staat je echt fantastisch! En natuurlijk ook heel praktisch dat op dit moment ook nog eens een heel handig item is zodat je gelijk beschermt bent tegen de zon.

 2. Josie 6 april 2014 / 11:15

  Hij staat je heel leuk, ben echt gek op dit soort hoeden <3

 3. Gerrianne 6 april 2014 / 11:32

  Yes, een hoed! Ik vind hem je zo leuk staan. Je hebt het gezicht er ook echt voor! Heel goed dat je hem toch hebt meegenomen, want 13 euro valt natuurlijk reuze mee én het staat je gewoon ook fantastisch!

 4. Naomi 6 april 2014 / 12:13

  Hij Staat je heel er leuk!

 5. Sarah 6 april 2014 / 16:19

  Ik ben dol op hoeden! Hij staat je prachtig en ook nog eens heel handig dus!

 6. Amelie 6 april 2014 / 19:19

  Hoeden staan je echt goed! Ik wou dat ik dat kon hebben, want ik vind het heel tof!

 7. Catho 6 april 2014 / 20:05

  Staat je superleuk! En die onderste foto vind ik echt heel mooi!

 8. Sara 9 april 2014 / 18:51

  Wat een toffe hoed, hij staat je heel leuk! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *