Amsterdam shoplog

amsterdamshoplog1

Vrijdag ben ik samen met mijn zusje een dagje naar Amsterdam geweest nog voor haar verjaardag. We hebben lekker pancakes geluncht, red velvet cake gegeten en ook een beetje geshopt! Ik wilde wat leuke dingen voor de zomer en dat is gelukt. Ik wilde heel graag naar Brandy & Melville en Subdued, maar daar heb ik uiteindelijk niks gevonden. Waar wel, dat kunnen jullie lezen in deze shoplog!

amsterdamshoplog2

amsterdamshoplog3

Ik was bij Brandy & Melville voor kleding, maar ik kon eigenlijk niks leuks vinden. Maar deze accessoires wel! Ik kocht een leuke fluffy sleutelhanger (5 euro), die zie je opeens echt overal. But I like! En daarnaast ook een nieuw kettinkje en armbandje. Allebei in het roségoud. De ketting kost 7 euro en het armbandje 5 euro.

amsterdamshoplog4

Bij een random winkeltje vond ik deze top. Heel simpel, maar de opening aan de zijkant maakt het wat speelser. Leuk voor op een festival! Hij kostte 15 euro.

amsterdamshoplog5

Woehoe, wereldnieuws! Ik heb een jurkje gekocht. Ik vind van mezelf dat ik meer jurkjes en rokjes moet gaan dragen. Ik heb meer een ‘stoere’ kledingstijl en je zult mij niet snel in een jurkje zien. Maar soms vind ik het toch wel leuk! Deze is heel basic, maar het model stond mooi en de kleur is ook apart. Een beetje tussen het groen en grijs in. Hij kost 26 euro en is te koop bij Topshop.

amsterdamshoplog6

Yeah, finally! Een oversized spijkerjack. Een lezeres tipte deze van Stradivarius en vooral de prijs overtuigde me. Hij kost 30 euro en ik dacht daarom eerst dat het misschien een jasje van wat dunner stof zou zijn. Maar dat is niet het geval, het is echt dik spijkerstof. Hij valt lekker oversized en ik voel me er helemaal fijn in. Lekker vest eronder en je bent good to go!

Dat waren mijn aankopen! Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien :)

9 Reacties

 1. Sophie 30 mei 2016 / 08:55

  Ah ik ben verliefd op je jurkje! Het spijkerjasje lijkt me ook heel gaaf!

 2. Liefs Lara 30 mei 2016 / 10:36

  Super leuk spijkerjasje, had hem toevallig gisteravond online al gespot!

 3. Maaike 30 mei 2016 / 17:17

  Dat spijkerjack van Stradivarius ziet er tof uit! En die prijs is ook lekker goedkoop inderdaad

 4. Birgit 31 mei 2016 / 10:31

  Dat topje en spijkerjasje zijn echt héél leuk! Ik woon zelf in Amsterdam, maar lang niet geshopt. Toch maar weer even de stad in dan!

 5. Lisa 4 juni 2016 / 16:09

  Die sieraden zijn zo pretty <3 Ik wil ook nog graag zo'n ketting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *