Love it: Spijkerjacks

Een tijdje geleden heb ik met veel plezier mijn spijkerjack weer de kast uit getrokken. Ik was bijna vergeten dat ik hem had, maar op warme dagen is ‘ie echt onmisbaar! Het is eigenlijk de perfecte vervanger voor een jas, die ik toch al snel niet draag als het warm is. Maar je weet hoe het in Nederland gaat: aan het eind van de dag koelt het behoorlijk af. Gelukkig zijn in de winkels momenteel volop leuke spijkerjacks te vinden, onder andere bij Zara. Ik selecteerde de leukste voor jullie!

Zoals je kunt zien: voldoende keus! Wat ik momenteel heel leuk vind zijn de oversized jacks, maar die kun je ook veel in vintage winkels vinden. Misschien is dat een tip! Bovenstaande exemplaren kosten rond de 40/50 euro. Geloof me: het is een goede investering. Komend weekend ga ik op citytrip naar een warme bestemming (daarover morgen weer) en dan is dat het enige wat ik mee neem. Een handig jasje, wat leuk staat en niet te warm is.

Wat vinden jullie van spijkerjacks?

 

8 Reacties

  1. Rowan I My Pink Fairytale 28 mei 2015 / 09:37

    Ah ik kan echt niet meer zonder mijn spijkerjasjes. Ze zijn gewoon zo handig te combineren en geven je outfit meteen een stoere twist!

  2. Léonie 28 mei 2015 / 10:00

    Ah, ik vind spijkerjasjes heel fijn! Ik draag die van mij nu ook zo vaak. <3

  3. Manon 28 mei 2015 / 10:35

    Leuke jasjes, die linksbovenin vind ik wel gaaf!

  4. Swaen 29 mei 2015 / 14:16

    Ik kan niet zonder mijn spijkerjasje, ik combineer hem het liefste met een jurkje of een rokje, dan lijkt het net weer wat stoerder.

  5. Sophie ter Aar 3 juni 2015 / 11:02

    Ik vind spijkerjasjes altijd super leuk staan bij anderen, maar heb zelf nog niet het perfecte exemplaar kunnen vinden. Misschien inderdaad maar eens bij vintage winkeltjes langsgaan, goede tip! :)

  6. Anneleen 6 juni 2015 / 20:21

    Ik heb hetzelfde probleem als Sophie hier boven me… Ik ben ook al vrij lang op zoek naar een leuk spijkerjasje maar ik vind ze me altijd zo lomp staan :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *