My life as Liz #213

img_8913

Sporten, werk, eten en vrienden: daar bestond de afgelopen tijd uit. Helemaal niet verkeerd als je het mij vraagt. Ik vind steeds meer mijn balans tussen alles en dat is heel erg fijn. Nu er minder gefeest wordt, houd ik meer energie over voor andere dingen. Zo heb ik het afgelopen weekend lekker veel foto’s gemaakt voor mijn blog en ik merk dat ik daar toch wel heel happy van word. Ik ga dat dus proberen door te zetten. Daarnaast werkte ik weer 45 uur in de week, sprak ik af met vrienden en had ik nog een leuk feestje op de planning staan. Ik ben een gelukkig mens!

img_8560

Morning selfie at work. Deze sjaal van Monki is mega groot, maar zo fijn! Ik heb hem van een vriendin gekregen omdat ze hem zelf niet meer hoefde. Ik ben er zo blij mee!

img_8653

In het weekend zijn het wijnglas en ik beste vrienden. En mijn telefoon dan ook, want altijd als ik wat drankjes op heb, staat mijn telefoon de volgende dag vol met selfies. Je hebt het vast gemerkt als je me volgt op Snapchat (@ourfavourites). Haha, oeps!

img_8692

Na een gezellige vrijdagmiddag/avond borrel de volgende dag om 8.00 op school zijn om te helpen op de open dag. Dan voel je je precies zo! Maar eigenlijk viel het allemaal wel mee en was het leuk om te doen. 5 november is er weer een open dag van school, komen jullie een kijkje nemen bij de opleiding Commerciële Economie?

img_8700

Toen de werkdag erop zat was ik gesloopt, maar ik besloot eerst even een gratis yoghurt te scoren met mijn volle spaarkaart. Gotta love Yoghurt Barn! Daarna ging ik lekker bijslapen, want dat moet kunnen in het weekend <3

img_8715

Ik trakteerde mezelf op pancakes, met maple syrup van MyProtein, stukjes banaan en kaneelpoeder. Heerlijk!

img_8754

En toen was het weer maandag. Ik ben nooit zo gek op maandag, want ik moet eerst naar stage van 9.00 tot 16.00 en om 17.00 begin ik bij mijn bijbaantje om daar vervolgens nog zo’n 5 uur te werken. Best pittig, en daarom ga ik vanaf november ook op de zaterdagavond werken. Dan heb ik mijn maandagavond ook vrij om te kunnen sporten. Time management, yay!

img_8777

Afgelopen week ging ik 3 keer naar de gym, en dat was veel haha. Maar ik voelde me er zo fijn door! Het is wel zo dat ik meer uit mijn trainingen haal, nu ik minder vaak ga. Dus alles heeft zo weer z’n voordelen. Met een aantal dagen spierpijn als gevolg…

img_8775

Mijn liefste vriendinnetje/huisgenoot is een heldin! Nadat ik terug kwam van de sportschool had ze heerlijk saoto soep gemaakt. Dat is nog eens fijn thuiskomen. Ik zou willen dat ik zo’n gevoel had voor koken…

img_8780

Daarna Netflix & Chill! We keken de film The Licoln Lawyer, een aanrader. Chocolade en thee erbij, super chill avondje.

img_8797

Donderdagavond sushi night! Dat is natuurlijk nooit een slecht idee… All you can eat en vervolgens rollend naar huis, haha.

img_8808

Op vrijdag ben ik altijd best wel een beetje moe. Na een vrijdagmiddag borrel heb ik dan ook altijd enorme honger. Ik scoorde daarom op station deze pizza. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Een pizza smaakte nog nooit zo goed hahaha.

img_8818

Naar Vunzige Deuntjes met de liefste vriendjes! Als dat geen #squadgoals is, weet ik het ook niet meer.

img_8842

Zaterdag stond een dagje foto’s maken met Lola op de planning. Met een ietwat brak hoofd vertrok ik richting Eindhoven en maakten we veel foto’s voor onze Instagrams en mijn blog. Ik ken Lo al zo’n 11 jaar, echt super lang. Zo leuk dat we nog steeds zo’n goede vriendinnen zijn!

img_8844

Ik hou van Strijp-S! Perfecte locatie om foto’s te maken en daarnaast komen er steeds meer leuke, hippe tentjes.

img_8907

Zondag sprak ik met Tedje af! Ze woont nu bij mijn moeder in de straat, echt super toevallig. Ideaal om zo even te meeten! Altijd gezellig met deze leukerd.

img_8913

Taart eten bij The Happines Café. Misschien wel dé hotspot van Eindhoven van dit moment, maarja ik moet zeggen, de taartjes zijn ook gewoon heel erg lekker!

img_8910

En ook met Tedje maakte ik foto’s! Die hebben jullie maandag al kunnen zien. Ik vind het altijd leuk om foto’s te maken, dus mocht je in de buurt van Utrecht of Eindhoven wonen en zin om een keer foto’s te maken: stuur me vooral een berichtje!

img_8947

Zondagavond had ik nog even quality time met mijn moeder, ze maakte deze heerlijke salade waarvan het recept hier op BestFitFriends.nl te vinden is. Echt een aanrader!

Zo, dat is eindelijk weer een My life as Liz met lekker veel foto’s. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien! Deze week heb ik nog niet zo heel veel plannen, ik hoop weer lekker te kunnen sporten en ik heb wat borrels vanuit mijn stage. Wordt vast gezellig! ADE begint ook deze week, maar wonderbaarlijk genoeg heeft deze partyanimal helemaal niks gepland staan. En stiekem vind ik dat ook wel fijn. Het burgerlijke leven, haha! Hebben jullie nog leuke plannen?

9 Reacties

 1. Denise 19 oktober 2016 / 09:38

  Ik heb ook niks gepland staan met ADE, een wonder! :D haha

  • Lizzy 19 oktober 2016 / 09:49

   Haha rust is ook belangrijk! Wel nog andere feestjes op de planning staan op de lange termijn?

 2. Tedje 19 oktober 2016 / 10:49

  YAS! Het was zo gezellig! Krijg weer honger als ik die taart zie. En ik heb nu zin in sushi. Ja, om kwart voor 11 ‘s ochtends. Is dat erg?

 3. Charile 19 oktober 2016 / 11:32

  Wat een leuke foto’s weer! En zoveel lekker eten.. mmm

 4. Roos 19 oktober 2016 / 12:41

  OMG, al die eetfoto’s.. Veel te lekker!
  Volgende week dinsdag heb ik een dagje Eindhoven op de planning staan, en al een aantal hotspots bedacht waar ik zeker naartoe wil. Ik ben erg benieuwd :)

 5. Roos 19 oktober 2016 / 13:32

  Die laatste salade ziet er zó goed uit! Ga hem deze week eens namaken :) Jaaa, ik ga wil wat meepakken bij ADE maar ben benieuwd hoeveel energie ik dan nog heb… X

 6. Maaike 19 oktober 2016 / 18:32

  Oh yummu, wat een heerlijk eten zie ik voorbij komen! En een goede beslissing dat je maandagavond niet meer gaat werken, hopelijk brengt dat nog meer balans in je leven :)

 7. ZOEVE 26 oktober 2016 / 10:34

  Wat een super mooie en leuke foto’s en wat een prachtige locatie voor foto’s inderdaad. Ik woon zelf helaas niet in de buurt van Utrecht, maar ik wil ook even op zoek naar een fotomaatje in de buurt van Leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *