Mijn verjaardagscadeaus

IMG_2976

Het is alweer eventjes geleden, maar op 17 februari vierde ik mijn 22ste verjaardag. Het was een leuke dag waarop ik lekker heb gegeten met mijn moeder, tante en zusjes en mijn vrienden gezellig langskwamen. Ik vroeg eigenlijk niks voor mijn verjaardag, maar ik heb toch wat cadeautjes die ik graag aan jullie wilde laten zien!

Sony MDR-XB650BT – draadloze eXtra Bass on-ear koptelefoon

Een verjaardagscadeautje aan mezelf: een koptelefoon! Ik wilde heel graag een draadloze koptelefoon omdat ik graag betere kwaliteit muziek wilde luisteren en het draadloze leek me vooral heel handig ook voor in de sportschool. Geen gedoe meer met kabels! Deze koptelefoon heeft een extra bas ervaring en dat is serieus geweldig. Ik ben er heel blij mee.

Q&A dagboek

Dit boekje kreeg ik van mijn beste vriendin, waarbij je elke dag een vraag beantwoordt over het leven en dat vijf jaar lang. Leuke, creatieve vragen die je aan het denken zetten. En natuurlijk tof om de komende jaren te lezen wat je de jaren ervoor als antwoord hebt gegeven. Het ziet er ook super mooi uit, nu moet ik het nog volhouden om er iedere dag wat in te schrijven haha.

IMG_2977

IMG_2978

Mooie sieraden

Ik vind het leuk om verschillende soorten ringen bij elkaar te dragen, en daarom vroeg ik dit van mijn vrienden. Ik kreeg een cadeaubon van My Jewellery waar ik super mooie sieraden heb uitgezocht: drie ringen en een subtiel zilveren kettinkje. Ik draag iedere dag sieraden en nu heb ik weer een aantal zilveren items waar ik even mee vooruit kan. Love it!

Dat waren een aantal van mijn cadeautjes! Ik heb ook nog een mooie tas besteld maar deze hoop ik later nog aan jullie te laten zien :)

8 Reacties

 1. Sophie 2 maart 2017 / 08:42

  Wauw, mooie cadeaus! Ik wil ook écht een draadloze koptelefoon! :)

 2. Eline 2 maart 2017 / 09:00

  De sieraden zijn echt heel erg leuk! Dat vind ik altijd zo’n leuk cadeau, want dan zit er echt een herinnering aan de sieraden.

 3. Nienke 2 maart 2017 / 11:10

  Wat een toffe cadeaus! Sieraden zijn altijd goed en super leuk om te krijgen. Het Q&A boek lijkt me ook erg leuk, zou dan alleen wel bang zijn dat ik hem laat verstoffen, aangezien ik dat soort dingen vaak vergeet.

  • Lizzy 4 maart 2017 / 16:49

   Haha ik snap wat je bedoelt! Maar het scheelt dat het met vragen wel makkelijker bij te houden is dan echt een dagboek bijv.

 4. Marleen 2 maart 2017 / 11:53

  Nog gefeliciteerd! Dat boekje van Q&A heb ik zelf ook, heel leuk, al vergeet ik wel om erin te schrijven haha! Supermooie sieraden ook, staan je super!

  • Lizzy 4 maart 2017 / 16:49

   Haha ja ik had eerst ook zo’n dagboek maar door de vragen erin is het toch meer consequent. En thanks!

 5. Britt 3 maart 2017 / 13:16

  Dat Q&A boek staat ook al tijden op mijn lijst, ik denk dat ik hem binnenkort ook gewoon aan ga schaffen want ik vind het hele idee erachter zo tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *