Ik heb (alweer) een nieuwe tas!

Ik had mijn Michael Kors tas nog maar een paar dagen binnen of de postbode stond voor de deur met een pakketje met daarin een nieuwe tas. Ik heb namelijk een tas van Mynewbag.nl opgestuurd gekregen, een prachtige zwarte tas van echt leer met studs. En ach, tassen kun je nooit genoeg hebben! Dit is mijn tweede tas van de webshop en ik ben er wederom weer ontzettend blij mee. Meer foto’s kunnen dus ook niet ontbreken!

Dit is ‘m dan, mijn nieuwste aanwinst. De tas heet Studded Elsa en de naam zegt het al: er zitten studs op! Dit maakt de tas lekker stoer en ik vind dat ook wel bij mezelf passen. De kwaliteit is prachtig en het formaat is ook perfect. Ik zie mezelf hiermee wel over straat lopen! De studs maken de tas wel wat zwaar, maar hey, je moet er wat voor over hebben! Er zit tevens ook een lang hengsel bij, dat vind ik zelf altijd heel fijn als je wat langere dagen maakt.

Zoals ik al schreef, is dit mijn tweede tas van My new bag. Een paar jaar geleden bestelde ik er namelijk een Hermes look-a-like, en deze was ook van echt leer. De tas is nog steeds zo goed als nieuw, het leer ziet er heel mooi uit en de hengsels zijn stevig. Terwijl ik daar een hoop schoolboeken in heb meegesleept! Ik ga er dus vanuit dat het met deze tas ook wel goed gaat komen. Je betaalt dan misschien wel iets meer voor een echt leren tas (deze kostte €74,95), je krijgt er echt wat voor terug!

Ben jij nou ook nieuwsgierig geworden naar de tassen van Mynewbag.nl? Dan raad ik je zeker even aan om op de webshop te kijken. Ook als je op zoek bent naar een look-a-like designer tas dan ben je er aan het juiste adres. Je krijgt je bestelling de volgende dag in huis als je voor 21.30 bestelt en om de twee weken komt er een nieuwe collectie online. Regelmatig worden er ook winacties op Facebook gedeeld, maar kun je nu echt niet wachten dan heb ik een leuke code waarmee je 10% korting op je bestelling krijgt t/m eind augustus: OURFAVOURITES10. Have fun shopping!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe tas?

17 Reacties

 1. Marloes 7 augustus 2014 / 07:17

  Wat een mooie tas is dit! My new bag heeft hele mooi tassen!

 2. Anna 7 augustus 2014 / 09:38

  Wat een super toffe tas! Die zou ik ook wel willen :)

 3. Frederique 7 augustus 2014 / 19:08

  Super pretty! En lekker makkelijk om te combineren met vanalles en nogwat! XX

 4. Inge 7 augustus 2014 / 21:41

  Beetje boven mijn budget maar supergaaf! Als hij goedkoper was geweest had ik het wel geweten.

 5. Evelien 10 augustus 2014 / 22:07

  Waah, die is zo tof! Ik houd van zwarte tassen, en dan met gouden studs erop is helemaal goed :D LOVE IT!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *