Kerstcadeautje van Daniel Wellington

Op zoek naar een leuk kerstcadeautje? Een horloge doet het altijd goed. Die van Daniel Wellington zijn al een tijdje heel populair en ik ben nog steeds erg blij met mijn roségouden exemplaar. Ik mocht nu een nieuwe uitkiezen en ik ging voor een heel schattig model, met een zilveren klok en wat Swarovski kristallen. Zo’n kleiner horloge geeft meteen een heel andere look, maar ik vind het erg leuk. En daarnaast heb ik ook nog een leuke kortingscode voor jullie!

Dit horloge is de Classy Sheffield, het meest minimalistische uurwerk in de collectie van Daniel Wellington. De kast is 26 milimeter en het klokje bevat Swarovski kristallen. Heel vrouwelijk dus! Het horloge zelf is heel dun, maar ook met dit horloge is een verwisselbaar bandje mogelijk. Hij kost €119,-. Ik vind hem super leuk als afwisseling met het wat grotere model!

Wil jij nou ook zo’n prachtig horloge? Ik heb een leuke kortingscode waarmee je tot 15 januari 15% korting krijgt op alles in de webshop: OurWinterFavourites. Super leuk om op je verlanglijstje te zetten voor kerst!

10 Reacties

 1. Amy 5 december 2015 / 09:18

  Onwijs mooi horloge! Prachtig Kerstcadeau is het ook :)

 2. Laura 5 december 2015 / 10:37

  Ik zie m overal voorbij komen maar zo mooi! I wanttt.

 3. Melissa 5 december 2015 / 12:05

  Wat een leuk cadeautje om te zien! Ik vind de horloges van Daniel Wellington persoonlijk niet heel mooi, vind ze een beetje te gewoontjes voor die prijs ;) Maar voor iemand die het wel heel mooi vindt is het een leuk cadeau!

 4. Emma 5 december 2015 / 14:06

  Aah wat mooi zeg, echt mijn droomhorloge.<3 Die verpakking alleen is al om van te kwijlen haha! :')
  X Emma

 5. Ingeborg 5 december 2015 / 19:50

  Wauw! Wat een prachtig horloge. Deze zou ik ook wel heel graag willen toevoegen aan mijn everyday items!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *