New in: Zara budget shopper

Een paar weken geleden bestelde ik een rugzak, maar deze kon niet geleverd worden. Ik kon geen andere leuke rugzak vinden, maar ik wilde wel een nieuwe schooltas. Toen ik bij de Zara mijn leren jas wilde omruilen kwam ik een leuke shopper tegen, die ook nog eens goedkoop was. Een shopper leek me altijd al handig, want er past lekker veel in en ik neem meestal veel spullen mee. Die ging dus mee naar huis!

Het model is heel simpel, maar daarom perfect! Hij past overal bij en zwart is altijd goed (zeker in het najaar). De hengsels kunnen versteld worden zodat ze langer worden, maar ik vond het korte zo wel leuk staan. Hij is echt lekker groot en er past super veel in. Omdat ik hem voor school gebruik, moest mijn laptop (13 inch) er ook in passen en dat is ook het geval. En dan blijft er daarna nog genoeg ruimte over voor andere spullen. Ik ben er super blij mee. Hij kost 25 euro bij de Zara, dus dat is wat mij betreft zeker een leuke prijs!

Wat voor tas gebruiken jullie voor school?

16 Reacties

 1. Tessa | Raspberry & Ripped Jeans 10 september 2015 / 07:45

  Wow, wat weinig geld voor zo’n mooie tas! Hij is echt ge-wel-dig! Zo simpel, maar heel classy, en het ziet er inderdaad uit alsof er lekker veel inpast! :D Liefs

 2. Sincerely Lara 10 september 2015 / 09:04

  Tof! Zara heeft meerde leuke tassen voor niet al te veel geld. Heb ook al een paar leuke gespot!

 3. Marijke 10 september 2015 / 09:49

  Ahh wat hou ik toch enorm van ZARA-tassen, ook deze is erg pretty!

 4. Anneleen 10 september 2015 / 11:35

  Wat een mooie tas en hij ziet er ook lekker handig uit!

 5. Manouk 10 september 2015 / 11:44

  Wowww ja super mooi! Ik ben ook al tiiiijden op zoek naar een hele simpele, stijlvolle zwarte tas. Zit er een rits in? If yes, dan ren ik morgen uit college meteen de stad in haha!

  • Lizzy 10 september 2015 / 13:36

   Nope een magneetsluiting! Wel een vakje met een rits aan de binnenkant voor de belangrijkste dingen.

 6. anouk 10 september 2015 / 18:43

  Wat een super handige tas!! Ik zoek nog een tas waar mijn macbook goed in kan. Enn het is echt een mooi model. Past overal bij, ideaal!

 7. laura 10 september 2015 / 19:36

  Mooi ding en best goedkoop! Ik wil ‘m ook wel, haha.

 8. Maaike 10 september 2015 / 20:00

  Oeh, ik hou van grote, zwarte tassen. Ik heb er zelf ook zo een :)

 9. Susa 11 september 2015 / 20:49

  Wauw, deze is zeker leuk en al helemaal voor dat prijsje! Binnenkort maar even langs de Zara dan… Wel jammer van de rugtas zeg! :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *