New in: Daniel Wellington horloge

Er gaat geen dag voorbij zonder een horloge om mijn pols. Ik vind het niet alleen leuk staan, maar ik gebruik hem ook echt voor de tijd. Een tijdje geleden heeft de batterij van mijn andere horloge het begeven en toen merkte ik pas hoe erg ik het miste. Gelukkig heb ik nu een tijdelijke vervanger voordat mijn andere horloge gemaakt is, want ik heb een Daniel Wellington horloge gekregen!

De horloges van Daniel Wellington zijn de laatste tijd super populair en ik kan wel begrijpen waarom. Het is een simpel, tijdloos model en past daardoor overal bij. Het heeft een mooi leren bandje en het klokje is van roségoud. En laat ik daar nou net zo dol op zijn! Past mooi in combinatie met het roségouden kettinkje, waar later ook nog een blogpost over online komt.

Zoals je kunt zien ben ik helemaal blij met mijn horloge. Hij kwam binnen op mijn verjaardag dus dat was echt perfecte timing! De horloges zijn o.a. online te bestellen en het model wat ik heb kost €159,-. Er zijn ook andere klokjes en gekleurde bandjes te koop, voor een wat sportievere uitstraling. Wil jij nou ook zo’n horloge? Met de kortingscode ourfavourites ontvang je 15% korting op je bestelling tot 15 maart 2015.

Wat vinden jullie van de horloges van Daniel Wellington?

21 Reacties

 1. Susa 19 februari 2015 / 12:07

  Wauw, wat een prachtig horloge! Zo eentje wil ik ook al zo lang, maar laat ik nou net blut zijn nu er een kortingscode is :( balen. Veel plezier ermee maar dat zal vast wel lukken!

 2. Léonie 19 februari 2015 / 12:59

  Wat een prachtig horloge! Ik wil hem ook al heel lang maar ik kon niet kiezen welke combinatie. Rosé goud en zwart vind ik wel de mooiste en nu ik dit artikel zie ben ik al helemaal verkocht! x

 3. Maaike 19 februari 2015 / 15:21

  Ik vind ze zo ontzettend mooi! En ook tof dat je een kortingscode mag geven! Nu begin ik toch echt wel te twijfelen om er een te kopen hoor..

 4. Isabel 19 februari 2015 / 16:36

  Ik ben toch zo verliefd op dit horloge hè. Er zaten op de mijne alleen jammer genoeg na minder dan twee weken vier dikke krassen op en ik heb geen idee hoe het komt :( Misschien heeft het te maken met mijn onhandigheid, maar anders zou ik een beetje oppassen haha

 5. Mireille 19 februari 2015 / 16:38

  Ahh heel leuk! Ik vind dat echt mooie horloges, misschien koop ik er zelf ook eens een.

  xoxo Mireille

 6. Luna 19 februari 2015 / 20:35

  Jaaa, ik vind ze heel mooi! Deze staat ook op mijn wishlist, mooi classy model. ♥

 7. Lys 19 februari 2015 / 21:01

  Prachtige horloges echt! Wat leuk dat je er eentje uit mocht kiezen!

 8. Amy 20 februari 2015 / 09:10

  Super mooi! Ik vind DW horloges sowieso heel erg mooi

 9. Jhemyla 20 februari 2015 / 20:27

  Ik heb er zelf ook 1 en ben er zo blij mee. Hij staat jou ook echt prachtig.

 10. Sasha Felter 23 februari 2015 / 10:38

  Ik ben echt verliefd op de DW horloges, zo ook dit model! Hij staat echt enorm leuk bij je kettinkje ook! Ik weet dat je er een artikel over gaat schrijven, maar ik ben heel benieuwd dus ik vraag het toch maar vast: waar is die van?

  • Lizzy 24 februari 2015 / 13:12

   Haha ja klopt! Lucardi! Ben met het artikel bezig :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *