Hoogtepunten van de afgelopen tijd

IMG_2376

De laatste tijd heb ik een hoop minder persoonlijke dingen gedeeld. De voornaamste reden daarvoor: drukte! De tentamens zijn nu voorbij en er is een nieuwe periode begonnen met school. Ik heb het momenteel best wel druk en ik merk dat ik moeite heb om dat te combineren. Ik ben zo toe aan vakantie! Maar ondanks dat leek het me leuk om even stil te staan bij mijn hoogtepunten van de afgelopen tijd, zodat jullie weer een beetje op de hoogte zijn.

IMG_2175

Weekendje met vriendinnen

De eerste week van februari had ik afgesproken met mijn beste vriendinnen van de middelbare school. Was het eerst zo vanzelfsprekend dat je elkaar iedere dag zag, moet je nu haast moeite doen om een keer af te spreken. Daarom was het weekendje samen in Amsterdam ook zo leuk! Iedereen leidt nu een heel ander leventje waarin ik merk dat we zo volwassen zijn geworden. Gek hoe snel de tijd gaat! Het doet me maar beseffen hoe belangrijk het is om je vriendschappen te koesteren. We hebben zoveel mooie dingen meegemaakt.

IMG_2084

Nieuwe baan

Mijn stage zit er sinds januari op, maar ik heb alweer een nieuwe uitdaging. Naast mijn horecabaan werk ik vanaf nu namelijk twee dagen per week op kantoor in Zeist. Ik heb een commerciële functie bij een recruitment bureau voor leiders in de zorg. Ik houd me daar bezig met het voorbereiden van afspraken en marketing. Iets wat goed aansluit bij mijn studie, en waar ik veel nieuwe dingen kan gaan leren. Super leuk! Nu kan ik ook beter gaan sparen zodat ik deze zomer eindelijk eens op vakantie kan.

IMG_2371

Feestjes

Als ik ergens blij van word, dan zijn het feestjes! Dansen is mijn uitlaatklep en er gaat geen dag voorbij dat ik geen muziek luister. De afgelopen tijd heb ik een hoop leuke feestjes meegepakt en daar ga ik nog zeker mee door. Was het maar alvast festivalseizoen…. Oh, en over feestjes gesproken: vrijdag ben ik jarig! Dat laten we natuurlijk ook niet onopgemerkt voorbij gaan.

IMG_1874

Nieuwe gym, nieuwe doelen

Dit jaar ben ik overgestapt van sportschool. Ik ben weer terug naar de sportschool waar ik twee jaar geleden ook ingeschreven stond. Tijd voor nieuwe motivatie en nieuwe doelen! Hoewel ik nu redelijk tevreden ben met mijn lichaam, kan het natuurlijk altijd beter. Ik wil me meer gaan focussen op uithoudingsvermogen zodat ik straks helemaal fit ben in de zomer. Yeaaaah!

8 Reacties

 1. Britt 14 februari 2017 / 13:16

  Mooie dingen vind ik! Ik kan me voorstellen dat je hier overal heel blij van wordt. Alvast gefeliciteerd en heel veel succes met alle nieuwe kansen en mogelijkheden!

 2. Manon 14 februari 2017 / 17:37

  Leuk dat je een nieuwe baan hebt! Veel succes daar :)

 3. Anne 14 februari 2017 / 17:49

  Wat leuk je baan (en de rest van de dingetjes in dit artikel)! Goed om bezig te zijn met iets dat aansluit op je studie, heel veel succes!

 4. Lisa 17 februari 2017 / 21:42

  Hele leuke dingen waar je mee bezig bent! Zou je misschien eens willen vragen waar het leuke ‘bonten’ jasje met de kleurtjes op de eerste foto vandaan komt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *