5 leuke hotspots in Amsterdam

FullSizeRender 3

Als je me op Instagram volgt, zag je het misschien al: afgelopen weekend had ik een vriendinnenweekend in Amsterdam. Ik had afgesproken met mijn beste vriendinnen van de middelbare school om een weekendje heerlijk te chillen. Omdat we nu allemaal ergens anders wonen en we druk zijn, zien we elkaar een stuk minder. Daarom was het extra leuk om weer samen te zijn. We gingen van hotspot naar hotspot en daarom leek het me leuk om er een paar van te delen!

Metropolitain – Rokin 81

Op Instagram zie ik heel vaak de wentelteefjes bij Metropolitain voorbij komen. So good! Bij deze hotspot heb je naast wentelteefjes ook een hoop andere lekkere dingen: sandwiches, ei, smoothie bowls en zelfs crepes. Ook voor heerlijke borrelhapjes ben je bij Metropolitain aan het juiste adres. Mocht je zin hebben in een lekkere cocktail, die serveren ze bij Café de Paris wat zich boven Metropolitain bevindt.

IMG_2303

Pluk Amsterdam – Reestraat 19

Gevestigd in de 9 straatjes vind je Pluk: een hippe lunchtent waar je ook super leuke lifestyle & interieur items kunt scoren. Je kunt er terecht voor gezond eten: zo staan er verschillende smoothiebowls op het menu, heerlijke broodjes, sapjes en salades. Daarnaast staan er bij de kassa ook verschillende gezonde snacks die alleen al een lust voor het oog zijn. Ik probeerde er een acai bowl, broodje met kip en avocado (aanrader!) en een groen sapje. Yum!

Back to Black – Weteringstraat 48

Op zoek naar een goede kop koffie? Dan ben je bij Back to Black aan het juiste adres. Ik ben er zelf niet geweest, maar als ik mijn vriendin mag geloven (die veel verstand heeft van koffie) is het de perfecte spot voor een heerlijke espresso, cappuccino of waar je dan ook zin in hebt. In combinatie met een stuk taart echt een genietmomentje!

IMG_2302

Corner Bakery – Johannes Vermeerstraat 40

Dit is denk ik mijn favoriet! Bij Corner Bakery hebben ze het Breakfast All Day principe, en ja daar word je heel erg blij van. Smoothie bowls, sandwiches, pancakes, milkshakes en donuts: het ziet er allemaal feestelijk uit en zo smaakt het ook. Ik bestelde yoghurt met granola & vers fruit en kreeg echt een enorme portie met lekker veel fruit. Je moet het gewoon op de foto zetten, het ziet er zo lekker uit. Om dan nog niet over de milkshakes te beginnen…

CT Coffee & Coconuts – Ceintuurbaan 282-284

In het voormalig Ceintuur Theater bevindt zich CT Coffee & Coconuts. Een enorme ruimte waar je terecht kunt voor koffie, sappen en biologische gerechten. De kaart ziet er heerlijk uit en er zijn verschillende verdiepingen waar je comfortabel kunt zitten. Er hangt een relaxte sfeer en je kunt er dus ook chill met je laptop zitten. Zelfs voor een borrel kun je er terecht. Houd wel rekening met drukte, in het weekend staat er vaak een rij.

3 Reacties

  1. Tedje 8 februari 2017 / 11:55

    Oeh thanks voor je tips! Binnenkort staat er een weekendje Amsterdam met le boyfriend op de planning en ik wilde al graag naar The Corner Bakery, maar nu nog meer!!

  2. Manon 8 februari 2017 / 14:33

    Dat ziet er allemaal zo heerlijk uit! The Cornor Bakery en Pluk staan nog op mijn lijstje, love zulke tentjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *