Ask me anything – de antwoorden

Vorige week vroeg ik of jullie vragen hadden voor een Ask me Anything, en er werden er een hoop gesteld. Super leuk, bedankt! Ik heb mijn best gedaan om ze allemaal te beantwoorden. Ik vertel hoe het met me gaat, waar ik de inspiratie vandaan haal om te blijven sporten, hoe het in de liefde gaat, of ik nog een tattoo zou willen en nog meer. Is jouw vraag niet beantwoord of heb je nog een andere vraag? Ik beantwoord ze dan gewoon in de comments :)

Hoe gaat het de laatste tijd met je? Hoe voel je je? Hoef je nog wel eens op controle in het ziekenhuis?

Het gaat eigenlijk heel goed met me! Qua gezondheid voel ik me gewoon normaal en heb ik nergens last van. Ook op school gaat het prima, dus eigenlijk alles z’n gangetje. Ik moet nog wel op controle, in december moet ik weer langs. Duurt nog wel even dus!

Ben je wel eens bang dat je ziekte terug komt? Hoe zou je daarop reageren?

Nee, eigenlijk niet. En ik denk ook niet dat het veel zin heeft om je te laten leiden door angst. Ik leef nu meer met dag in plaats van me heel erg op de toekomst te richten. Als ik wel weer ziek zou worden dan zou dat natuurlijk vreselijk zijn, dus ik denk er ook maar gewoon niet aan!

Hoe vond je het in het begin om op kamers te gaan?

Ik was 18 toen ik op kamers ging en ik kan me niet herinneren dat ik er echt veel moeite mee heb gehad. Het was natuurlijk wel een beetje wennen en ik moest ook een beetje mijn draai vinden in Utrecht, maar dat is logisch. Ik ging toen ook nog ieder weekend naar huis en dat vond ik toen wel fijn. Je moet natuurlijk je leven in een andere stad nog een beetje opbouwen, dat is niet binnen één dag gebeurd!

Hoe gaat het in de liefde?

Rustig! Saai he?

Zou je nog een tattoo willen en zo ja, wat?

Haha jup, het kriebelt wel ja. Ik wil iets op mijn arm, maar ik weet nog niet precies wat. Ik heb wel een mooie artist gevonden die echt super strakke lijnen kan zetten, check hier zijn Instagram.

Hoe sport jij zo intensief met de ziekte die je hebt gehad? Het lijkt me dat je dan weer moet aansterken.

Ik sport nu bijna een jaar echt intensief. Ik kan nu natuurlijk meer dan in het begin, want mijn conditie was niet al te best. Maar ik denk dat het sporten wel een positieve invloed heeft gehad op mijn herstel. Ik was wel veel moe vorig jaar, maar door het sporten werd mijn lichaam ook weer sterker. En daarbij ging ik ook gezonder eten. Het is natuurlijk ook een bepaalde mindset: als je iets graag wil dan ga je er ook voor!

Waar haal je je inspiratie vandaan om gezond te eten en te blijven sporten?

Ik heb echt mijn levensstijl een beetje veranderd, dus het kost me niet zoveel moeite meer. Ik eet echt niet alleen maar gezond, maar ik probeer er balans in het houden. En het feit dat je progressie ziet, motiveert echt super erg. Als ik even in een dipje zit hoef ik eigenlijk alleen Instagram te openen en je wordt alweer doodgegooid met killer bodies en inspirerende quotes.

Welke make-up producten gebruik je dagelijks?

Wat ik standaard gebruik is foundation, concealer, poeder, bronzer, blush, wenkbrauwpotlood, eyeliner en mascara. Als jullie een uitgebreider artikel willen zie over mijn dagelijkse make-up producten: laat het weten bij de comments!

Wat is je favoriete outfit?

Mijn outfits zijn eigenlijk altijd heel simpel! Het liefste draag ik een zwarte spijkerbroek met sneakers en een leuke blouse/trui met daarover een leren jasje en een sjaal.

Hoe zie je je leven over 5 jaar?

Ik hoop dat ik over 5 jaar ben afgestudeerd, bij een leuk bedrijf werk en wie weet heb ik dan ook wel een leuke vriend gevonden waarmee ik dan samenwoon. Je weet het maar nooit, in 5 jaar kan er een hoop gebeuren!

Eindhoven of Utrecht?

Utrecht! Eindhoven is wel mijn basis, maar ik heb de stad zelf wel echt gezien. Ik vind Utrecht veel leuker en gezelliger! Qua uitgaan maar er zijn ook veel meer leuke lunchplekjes en andere dingen. Love it!

Nooit meer sporten of nooit meer bloggen?

Haha jemig wat een vraag! Ik wil hier helemaal geen keuze tussen maken. Ik kan me nu echt niet voorstellen om niet te sporten, maar aan de andere kant sport ik pas 1 jaar echt heel intensief en gaf ik er voorheen nooit zoveel om. Terwijl ik blog wel al 6 jaar of langer. Dus ik zou dan denk ik toch voor nooit meer sporten gaan.

Is het bloggen meer een hobby of business voor je?

Een hobby! Ik ben zo ook begonnen en ik doe het echt voor mijn plezier. Ik heb de afgelopen maanden ook niks verdiend met mijn blog, dus ik doe het ook zeker niet voor het geld. Oké, het is mooi meegenomen, maar ik ben nu wel op zoek naar een baantje ernaast zodat ik wat extra kan bijverdienen.

Wat zijn je korte en lange termijn doelen?

Poe, dit is ook wel een lastige. Hier moest ik wel even over nadenken. Ik stel eigenlijk niet zoveel doelen. Mijn doel van het moment is mijn studie halen, dat heeft het meeste prioriteit. En het lijkt me leuk om nog meer te bereiken met mijn blog & Bestfitfriends.

Wat is je ultieme guilty pleasure?

Tony chocolonely en Oreo’s!

Dat was ‘m! Als je nog vragen hebt, laat het weten bij de comments!

8 Reacties

 1. Sophie 22 september 2015 / 08:52

  Wat ben jij toch sterk, altijd zo positief ingesteld! Vind ik heel knap van je en volgens mij ben je ook heel goed op weg met alles. Keep on going!

 2. Fleur 22 september 2015 / 09:35

  Super leuk om te lezen allemaal Lizzy! En ik vind die zwart witte foto van je prachtig!

 3. Anneleen 22 september 2015 / 09:58

  Lief dat je mijn vraag hebt beantwoord! Ik ben blij te lezen dat het goed met je gaat! :) ik duim alvast voor in december!

 4. Melissa 22 september 2015 / 10:00

  Wat leuk om te lezen, heel fijn om te horen dat het goed met je gaat! Het lijkt me leuk om een artikel te zien over je dagelijkse make-up! :)

 5. Tea 22 september 2015 / 13:05

  Fijn dat het goed gaat met je! Ik vind het knap hoe positief je in het leven staat, maar dat kan alleen in je voordeel werken lijkt me!

 6. Liselot 22 september 2015 / 13:32

  Heel erg leuk om de antwoorden te lezen! Ook supergoed dat je zo gefocust bent om je studie af te maken. Heel inspirerend :)

 7. Charlotte 22 september 2015 / 15:48

  Leuke antwoorden, en wat een lastige vragen ook allemaal, ik zou echt niet overal antwoord op kunnen geven hahaa.
  Liefs!

 8. Tamara 24 september 2015 / 16:21

  Goede antwoorden!! Leuk om te weten dat het goed met je gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *