Hoogtepunten 2013

2013, dat was me het jaartje wel. Ik geloof dat dit het eerste jaar is waarin ik zo veel verschillende dingen heb meegemaakt. Woonde ik aan het begin van 2013 nog in Eindhoven, zwoegend voor mijn vwo-diploma, woon ik momenteel in Utrecht en studeer ik aan de universiteit. En dat is niet het enige, in de eindeloze (naja bijna dan) zomervakantie heb ik ook heel veel dingen meegemaakt! Het einde van dit jaar mag van mij dan wel niet zo leuk zijn, dat betekent niet dat er niet met een zonnige blik teruggekeken mag worden op de hoogtepunten van 2013. Hier komen ze!

Ik schreef mijn blog in bij de KVK

Ik was 18 geworden en mijn stiefvader vond het tijd dat ik me ging inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Zo gezegd, zo gedaan. Vanaf 17 februari staat OurFavourites dan ook geregistreerd als eenmanszaak. Niet meer dan een leuk feitje, want ik doe er verder niet zoveel mee! Naast natuurlijk mijn administratie keurig op orde houden ;)

Meer tevreden met mezelf

Naar mate het jaar vorderde, zat ik steeds beter in mijn vel. Ik kon weer genieten van dingen en ik was eindelijk tevreden met mezelf. Jippie!

Eindexamenreis naar Mallorca

Oooooh Mallorca wat was je geweldig! Ik zou het liefste nu teruggaan! Ik heb een super leuke vakantie gehad met mijn liefste vriendinnen en we hebben de examenstress er goed vanaf gefeest. Bovendien is Mallorca een mooi eiland, het weer was top… Wat wil je nog meer?

VWO diploma gehaald

Wie had het gedacht? Ik aan het begin van het jaar niet. En nu ik er zo op terug kijk, viel het uiteindelijk allemaal wel mee. Maar toch, dat maakt mij niet minder blij. Dat diploma pakken ze nooit meer van me af!

Gefeest op Solar

Dit jaar had ik mijn eerste echte festival ervaring, we gingen namelijk met een grote groep een weekend naar Solar! Dat was ook een weekend vol lol en lekkere muziek en het smaakt zeker naar meer.

Nieuwe volgers

Ik ben dit jaar weer lekker gegroeid met mijn blog en vooral de laatste maanden gaat het heel goed. Ik krijg er steeds meer nieuwe volgers bij, en dat maakt me heel erg vrolijk. Dankjulliewel allemaal, dat jullie me blijven volgen! Ook ondanks dat er dit jaar minder artikelen online zijn gekomen.

Tattoo laten zetten

In september liet ik mijn eerste tattoo zetten. Of ik er spijt van heb? No way! Zeker nu ik weer in een moeilijke periode zit, betekent hij alleen maar meer voor me. Ik ben niet van plan er op de korte termijn er nog één te zetten, maar ik weet wel dat er momenteel geen betere tattoo op mijn lichaam kan zitten dan deze. Ik ben ook nog steeds heel blij met de plek. Ik ‘vergeet’ soms dat ik hem heb, maar juist omdat ik er niet de hele dag tegenaan kijk, waardeer ik ‘m des te meer!

Nieuw leven opgebouwd in Utrecht

Jaja, ik woon nu (officieel) niet meer in Eindhoven, maar in Utrecht. En dat was een hele goede keuze. Ik woon midden in het centrum van Utrecht, de stad zelf is gewoon geweldig en de studie bevalt ook steeds beter. Het is alleen jammer dat ik nu niet weet of ik er wel mee door kan gaan, maar dat zijn zorgen voor een andere keer. Het komt uiteindelijk allemaal goed!

Veel leuke mensen leren kennen

Ik ging voor mijn blog weer veel leuke persevents af, waardoor ik een hoop nieuwe bloggers heb leren kennen. Maar ook door Utrecht heb ik nieuwe mensen leren kennen. Super leuk!

Vriendinnetje opgezocht in Londen

Een hoogtepunt die me nog vers in het geheugen staat is van eind november, het tripje naar Londen met twee vriendinnen omdat we onze vriendin gingen opzoeken. We hadden elkaar al een aantal maanden niet meer gezien en we hebben veel lol gehad. Heb ik even geluk dat ik er volgende maand weer naartoe ga!

Zo zie je maar: ondanks alle vervelende dingen rondom mijn gezondheid kan ik zeker niet zeggen dat ik een slecht jaar heb gehad. Het was een jaar met ups en downs, maar ik had ‘m voor geen goud willen missen!

Wat waren jullie hoogtepunten van 2013?

23 Reacties

  1. Anne Solveig 24 december 2013 / 07:20

    2013 was een geweldig jaar voor je Liz! Hele mooie hoogtepunten, vreselijk van het einde.. Maar faith! Je hebt niet voor niks je tattoo! <3

  2. Kimberly 24 december 2013 / 07:48

    Je hebt wel echt een heel mooi jaar gehad vol met leuke en bijzondere ervaringen! Solar lijkt me ook een keer tof om naartoe te gaan trouwens! En je tattoo blijf ik mooi vinden, en vooral nu betekend hij heel erg veel <3

  3. lovethatmakeup 24 december 2013 / 08:47

    Zo leuk om het allemaal zo op een rijtje te zien staan. Fijne feestdagen en geniet er van met je familie en loved ones :D

  4. Dionne 24 december 2013 / 08:49

    Mooi lijstje! Je hebt een leuk jaar gehad! Nu hopen dat het einde van het jaar ook een hoogtepunt wordt. Sterkte!

  5. Nem 24 december 2013 / 08:51

    Mooie hoogtepunten! Jou filmpjes waren een van de eersten die ik keek, vanaf toen ben ik pas vaker vlogs (ook van anderen ) gaan bekijken. In wens je een geweldig 2014, met heel veel mooie momenten. Weet dat je lieve volgers er voor je zullen zijn, degene die dat niet zijn zijn het niet waard je blog te lezen. Liefs

  6. Dina 24 december 2013 / 09:07

    Wat een mooie hoogtepunten zeg! Heel leuk om te lezen, makes me happy. :)

  7. Sophie 24 december 2013 / 09:18

    Wat een mooi artikel! Wat heb je dit jaar mooie dingen meegemaakt:)

  8. Mireille 24 december 2013 / 09:54

    Dit zijn zeker hoogtepunten! Ik ben dit jaar ook geslaagd dat is voor mij het hoogtepunt. Je tattoo vind ik nog steeds erg gaaf en je mag heel trots zijn dat je blog zo gegroeid is!

    liefs Mireille

  9. Malou 24 december 2013 / 09:57

    Leuk overzichtje en mooie hoogtepunten!

  10. Stella 24 december 2013 / 10:16

    Ik word helemaal gelukkig van al die leuke terugblikken en positieve dingen! Ik zie best veel overeenkomsten in jouw 2013 en de mijne. Het is mij ook gelukt om wat beter in mijn vel te zitten en mezelf te accepteren! Go us! Je verdient het echt allemaal! Ik hoop dat 2014 nog veel meer moois brengt! Liefs, en hele fijne kerstdagen, Stella.

  11. Anna 24 december 2013 / 11:26

    Wat een hoop toffe dingen heb je afgelopen jaar gedaan en meegemaakt!

  12. Lotte 24 december 2013 / 11:29

    Wow, wat heb je een fantastisch jaar gehad! Veel gefeest, op reis geweest, nieuwe vrienden gemaakt, je diploma gehaald… Sounds perfect! Laten we hopen dat 2014 je net zo veel mooie dingen zal brengen :)

  13. Daisy 24 december 2013 / 12:28

    Wat een mooie hoogtepunten. Daar kun je met trots op terug kijken.

  14. Fleur 24 december 2013 / 13:04

    Wat een leuke hoogte punten!
    Ik hoop met heel mijn hart dat jouw ondanks de periode die er gaat komen en waar je je nu in bevindt, ook in 2014 een hele hoop en mooie hoogte punten staan te wachten!

    Want dat verdien je!
    Ik wens je alvast een fijne kerst, geniet van familie en vrienden!

    Liefs,
    Fleur

  15. Annebelle 24 december 2013 / 13:19

    Klinkt als een super leuk jaar, leuk om zo’n overzichtje te zien!

  16. Melissa 24 december 2013 / 14:30

    Mooi overzicht zeg! Klinkt echt als een top jaartje :) Ik hoop voor je dat 2014 net zo fijn wordt en dat je maar snel beter mag worden.

  17. Robin 24 december 2013 / 15:04

    Mooi artikel. Mooi jaar heb je gehad, hoop dat 2014 voor jou weer een top jaar word zonder teveel tegenslagen! X

  18. Esmay 24 december 2013 / 15:49

    Heel wat supertoffe leuke momenten! Ik hoop dat 2014 toch nog leuk voor jou gaat worden ondanks alles! <3

  19. Estrella 24 december 2013 / 23:01

    Mooi artikel, altijd leuk zo’n overzicht! Ik ga binnenkort ook beginnen aan de afdeling jaaroverzichten op m’n blog :)

  20. Josephine 27 december 2013 / 11:07

    Dit is heel mooi om te lezen! Ik vind het jouw tattoo ook nog steeds heel mooi. Oh en ik schrok van mijn eigen gezicht haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *