Outfit: Clarks Desert boots

IMG_2140

Yeah, ik heb weer nieuwe schoenen! Deze keer ben ik voor echte klassiekers gegaan, namelijk de desert boots van Clarks. Een beetje fris met dit weer, maar dat heb ik leuk opgelost door een stel glittersokken. Geeft een leuk detail aan je outfit en zorgt ervoor dat je geen blote enkels hebt. Een win-win situatie! Samen met een vriendinnetje gingen we foto’s maken bij een brug in Utrecht en ik vind het resultaat erg leuk geworden.

IMG_2141

IMG_2142

IMG_2143

IMG_2139

In deze outfit heb ik verschillende nieuwe items aan. Naast mijn nieuwe schoenen van Clarks Originals via Nelson draag ik ook een nieuwe trui van Zara en een jeans van Topshop. Ik had echt een nieuwe zwarte broek nodig en ik hoorde veel goede verhalen over de broeken van Topshop. Tot nu toe bevalt ‘ie echt super, hij staat niet open aan de achterkant bij mijn taille, zit super comfortabel en sluit mooi aan.

In deze outfit zie je daarnaast nog mijn glittersokken van Monki, choker van Pull & Bear en jas van H&M. Deze is van de Alexander Wang collectie en heb ik een tijdje geleden van mijn beste vriendin gekregen die hem nooit droeg. Ik draag hem met veel plezier :) Een heerlijke winterse outfit, dus!

7 Reacties

 1. Anneleen 4 februari 2017 / 19:23

  Superleuke schoenen! :) Ik heb alleen al vele verhalen gehoord dat je ze erg moet inlopen of valt dat eigenlijk goed mee ?

  • Lizzy 5 februari 2017 / 19:58

   Jaaa dat klopt! Ik had na de eerste keer echt super erge blaren… Dus beter als voorzorg van die kussentjes kopen!

 2. Tedje 6 februari 2017 / 16:57

  Pretty! Mooie foto’s zijn er ook gemaakt trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *