Hotspot: Lucifer Coffee in Eindhoven

MG_5755-sm-800x0

Er gaat bij mij geen dag voorbij zonder koffie. Ik vind het dan ook maar al te leuk om toffe koffiebarretjes te ontdekken. In Eindhoven is een leuke hotspot waar je terecht kunt voor een goede bak koffie, maar ook thee, sapjes, ontbijt, lunch, en zelfs bier & wijn! Het is tevens een perfecte plek om een middagje te gaan werken met je laptop. Daar moest ik natuurlijk even een blogje aan wijden!

IMG_7252

Ik ging afgelopen lunchen in de stad en een vriendin tipte een keer Lucifer Coffee. Het is te vinden op de Kleine Berg, wat één van mijn favoriete plekken in Eindhoven is. We streken neer bij Lucifer Coffee voor een heerlijk broodje met avocado en een vers sapje. Ook erg leuk: ‘t is heel betaalbaar! Voor dit broodje avocado betaalde ik namelijk maar 5,50 euro.

Naast lekkere broodjes kun je er ook de hele dag door ontbijten. Om maar niet te beginnen over de lekkere taartjes zoals worteltaart, dadeltaart en cheesecake. Hmm… Het viel me vooral op dat het pand echt super groot is, wat ideaal is als je een leuke plek zoekt om te zitten met je laptop. Niet te druk, fijne sfeer en lekkere koffie. Wat wil je nog meer?

Lucifer Coffee – Kleine Berg 47 in Eindhoven

1 Reactie

  1. Charlotte 21 augustus 2016 / 13:28

    Klinkt lekker en goed! En een chill cafeetje of lunch room om te werken is nooit verkeerd :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *