Mijn nieuwe CLUSE horloge

IMG_4921

Ik draag iedere dag een horloge, ik vind het een mooi accessoire en daarnaast is het natuurlijk ook gewoon handig! Ik was dan ook heel blij toen ik bij het L’Oréal event een horloge van CLUSE watches mocht uitzoeken. Mijn keuze viel op het La Bohème model. Eentje met een mesh horlogeband. Heel tof!

IMG_4981

IMG_4986

IMG_4987

Dit horloge is een mooie aanvulling op mijn collectie, want ik had nog geen horloge met zo’n band. Daarnaast is ‘ie helemaal zilver en dat kan eigenlijk overal bij. Een tijdloos en stijlvol horloge! Hij kost €89,95 en is hier te bestellen. CLUSE heeft overigens nog heel veel andere mooie horloges, dus zeker de moeite waard om eens te kijken.

8 Reacties

 1. Ingrid 2 augustus 2016 / 17:43

  Heel leuk horloge! Het heet trouwens een milanese band. Ik heb laatst ook een horloge voor mijn vriend gekocht met zo’n band, ik vind ze echt gaaf.

  • Lizzy 4 augustus 2016 / 16:54

   Ah dat wist ik niet! Goed dat je het zegt :)

 2. Sija 3 augustus 2016 / 11:46

  Prachtig horloge! Hij past inderdaad overal bij, echt ideaal :)

 3. TBD 8 augustus 2016 / 14:57

  Supergaaf horloge! En gelukkig ook eentje die betaalbaar is :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *