Mijn roségouden sieraden

Ik ben dol op sieraden! Ik vind het leuk om ze te kopen en dragen en ik kan er geen genoeg van krijgen! Ik draag vooral veel zilveren sieraden, maar sinds kort is mijn roségouden sieraden collectie ook een stukje uitgebreider. Had ik eerst alleen een horloge van Michael Kors, kan ik daar nu ook een ring, armbandje en ketting aan toevoegen. Het leek me leuk om alles aan jullie te laten zien!

Ik vind subtiele armbandjes en kettinkjes heel erg mooi, en deze heb ik sinds kort dus in het roségoud. Het armbandje kreeg ik een aantal weken geleden van mijn moeder, en ik vind vooral de betekenis erachter heel mooi: Love, hope & protection. Kan ik wel gebruiken in deze tijden! Het kettinkje kocht ik afgelopen week. De sieraden zijn van Heart to Get en dat is normaal een best prijzig merk, maar er was sale en dus betaalde ik voor het kettinkje nu geen 70 euro, maar 25! Dat had ik er wel voor over, en daarom nam ik ‘m mee. Ik ben er heel blij mee! Het is niet heel opvallend, maar dat vind ik er juist zo leuk aan!

Ik was al langer opzoek naar een roségouden ringetje, maar alles wat ik tegenkwam, vond ik niks. Ik wilde niet te veel betalen, maar wilde ook weer geen goedkoop iets, want dat valt na een paar keer dragen uit elkaar. Bij de Bijenkorf was het raak en kocht ik deze ring van Casa Jewelry. Hij kostte 50 euro. Ik wil er misschien nog wel eentje, want dat is heel leuk te combineren als je zo twee ringetjes bij elkaar draagt. Misschien een leuk verjaardagscadeautje? Haha…

Last but not least: mijn prachtige Michael Kors horloge! In maart heb ik ‘m alweer twee jaar en ik draag hem nog steeds bijna iedere dag, afgewisseld met mijn andere horloge van Michael Kors. Er zitten inmiddels wel wat beschadigingen op, maar hij is nog steeds mooi.

Wat voor kleur sieraden dragen jullie veel? Zilver, goud of roségoud?

24 Reacties

 1. Dionne 26 januari 2014 / 14:14

  Wat een leuke sieraden. Ik vind ze allemaal erg mooi!

 2. Annebelle 26 januari 2014 / 14:46

  Ik vind dat armbandje heel mooi, extra bijzonder ook omdat er zo’n mooie betekenis achter zit.

 3. Claudia 26 januari 2014 / 15:17

  Heel mooi! Waarom heb je die ketting in de sale gevonden, ik was namelijk ook van plan een ketting van heart to get te halen! :)

  • Lizzy 26 januari 2014 / 15:53

   Bij watch in Eindhoven! Ze hadden nog twee gouden en één zilveren!

 4. Nena 26 januari 2014 / 15:33

  Heel mooi allemaal, inderdaad mooi dat het armbandje ook zo een speciale betekenis heeft. Een roségouden Michael Kors horloge zou ik ook nog wel willen hebben!

 5. Laura 26 januari 2014 / 15:47

  Mooie sieraden! Je horloge is heel mooi. Ik hou zelf heel erg van roségouden sieraden

 6. Sarah 26 januari 2014 / 15:47

  Prachtig! En jeej, we hebben hetzelfde horl.

 7. Manon 26 januari 2014 / 15:59

  Ik vind rosegouden spulletje de laatste tijd steeds leuker en mooier worden!

 8. Miranda 26 januari 2014 / 17:31

  Wauw wat een mooie sieraden. Ik vind rosé goud zo mooi (a)

 9. Danique 26 januari 2014 / 17:33

  Mijn favoriete sieraden zijn allemaal rosegoud <3 Ik vind die kleur zo prachtig!

 10. Melissa 26 januari 2014 / 18:24

  Mooie sieraden zeg! Ik vind vooral dat armbandje heel mooi met dat kruisje. En je horloge is ook supermooi. Ik heb zelf qua ‘basis sieraden’ alles in zilver. Vind ik het mooiste :) Dus m’n horloge, oorbellen, ring.. Ook al heb ik ook een gouden ring haha, maar die draag ik sowieso altijd want die heb ik van mijn oma gehad (die inmiddels overleden is). In het roségoud heb ik eigenlijk niks!

 11. Rianne 26 januari 2014 / 21:27

  Oeehh je horloge is echt zó mooi!

 12. Iris 27 januari 2014 / 17:12

  Leuk! Ik vind de sieraden van Heart to Get ook heel leuk, zelf heb ik een simpel, zilveren kettinkje van Lott en die zijn ook écht heel leuk!

  Van Melano heb je ook dunne roségouden ringen en daarvan kun je de steen ook wisselen. Ik heb zelf ook zo’n Melano ring en ik vind ‘m heel leuk. Je kunt er ook meerdere bij elkaar dragen!

  • Lizzy 27 januari 2014 / 19:53

   Ah bedankt voor de tip, ik ga er eens naar kijken! En die kettinkjes van Lott ken ik ook, die zijn inderdaad super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *