Hotspot: Y Yoghurt in Utrecht

Misschien ken je de Yoghurt Barn al, maar sinds vorige week is Utrecht een nieuw yoghurt tentje rijker: Y Yoghurt! Dit is te vinden in Hoog Catharijne en ze verkopen er naast yoghurt ook heerlijke smoothies! Afgelopen week ging ik even langs en probeerde ik een yoghurtje uit. En ja hoor, goedgekeurd! Deze hotspot moest ik daarom natuurlijk even met jullie delen.

Ik ging voor een classic, de Big Bad Brownies. Hierin zit yoghurt, brownies, karamelsaus en walnotencrunch. Zo lekker! Vooral de brownies zijn echt om bij weg te kwijlen. Een classic yoghurt kost €2,95, helemaal niet duur als je het mij vraagt. Daarnaast kun je er ok zelf eentje samenstellen met fruit, superfoods, granola: wat je wilt! Ik heb ook een smoothie geproefd en deze was ook zeker een aanrader. Ik kreeg daarnaast ook nog een kortingsbon waarmee ik de volgende keer 1 euro korting heb op mijn yoghurt, ze hebben een stempelkaart en daarnaast verkopen ze er ook Tony’s Chocolonely. Wat wil je nog meer?

Y Yoghurt is te vinden in Hoog Catharijne, als je vanuit het centrum richting het station loopt dan kom je er langs. Kan je meteen een yoghurt on the go nemen (tip!). Ik ga er snel weer eens langs!

Waren jullie al bekend met deze nieuwe hotspot?

13 Reacties

 1. Dana 18 januari 2015 / 00:50

  Niet zo’n grote yoghurt liefhebber, toch wil ik het wel uit proberen :D

 2. Ingeborg 18 januari 2015 / 10:29

  Oh wat leuk! Ik heb deze nog helemaal niet gezien. Ik ben ook eigenlijk nog nooit naar de Yoghurt Barn geweest, terwijl ik regelmatig in Utrecht kom. Ik moet dit echt een keer uit gaan proberen!

 3. Eline 18 januari 2015 / 12:35

  Hmm, ziet er echt top uit! Ik ga er snel eens langs :)

 4. Denise 18 januari 2015 / 13:21

  Oh wat super leuk! Ik kom helaas niet zo vaak in Utrecht, maar ik ga de volgende keer zeker even kijken!

 5. Fleur 18 januari 2015 / 14:00

  Ziet er super leuk uit daar! Ga er binnenkort maar een keertje langs!

 6. Amy 18 januari 2015 / 19:58

  Haha, ik liep er vanmiddag langs en toen dacht ik, “dat moet ik ook eens proberen”! Ben benieuwd, ga het ergens komende weken maar ook eens halen :’)

 7. Dagmar 19 januari 2015 / 07:55

  Wat een leuke tip! Deze kende ik nog niet, ga ik binnenkort zeker een stop maken :)

 8. Susa 19 januari 2015 / 11:54

  Klinkt goed zeg! Lijkt een beetje op een tentje waar ik vaak naartoe ging in Spanje maar die hier helaas niet is. Ga er zeker een keertje langs :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *