L’Occitane Pivoine

L'Occitane1

Dat ik dol ben op L’Occitane, dat moet inmiddels geen geheim meer zijn. Ik schreef in december over de toffe adventskalender, en ik heb genoten van alle heerlijke producten die in deze doos zaten. Ik ben vooral fan van de handcrèmes, die ruiken altijd super lekker en maken mijn handen heerlijk zacht. Ben je dol op bloemen? Dan is de Pivoine lijn echt een aanrader!

De Pivoine lijn is zo ontstaan omdat in het Middellandse Zeegebied een legende gaat dat een godin een nimf veranderde in een bloem met duizend bloemblaadjes, een pioen. We zien ze vooral veel in het voorjaar en het is een symbool van schoonheid. De Pivoine collectie ruikt lekker fris en is echt bloemig, met natuurlijk extract van een pioenroos!

l'occitane2

Ik heb van L’Occitane een leuk setje gekregen met daarin een douchegel, zeepje, handcrème, eau de toilette en daarnaast ook nog een gezicht crème en tinted lipbalm. Tijd om te testen! Ik vind het altijd fijn als je dingen kunt combineren, dan ruik je extra lekker!

De douchegel, eau de toilette, handcrème en zeep zijn wat ik van L’Occitane gewend ben: fijne producten met een aanwezige geur. Waar ik vooral positief door verrast ben, is de Perfecting Cream. Dit is een hele lichte, hydraterende crème waardoor de huid fris en verzorgd aanvoelt, met als doel dat het imperfecties vermindert en de huid laat stralen. Mijn huid voelt na gebruik ook echt super zacht! Ik heb een best vette huid van mezelf en heb dus geen dikke crème nodig. Daarom vind ik deze perfect! Ook in dit product zit pioenroos concentraat.

L'Occitane3

Tot slot de Tinted Beauty Lipbalm in de kleur Rose Nude. Ook dit product was nieuw voor mij! Het is een romige lippenbalsem met een subtiel kleurtje en is er verzorgd. En er zit SPF 25 in, ook een pluspunt! De kleur is niet heel aanwezig maar geeft een mooi, gezond kleurtje. Hij zit nu standaard in mijn tas!

L'Occitane

Al met al allemaal super fijne producten. L’Occitane is niet super goedkoop, maar de producten zijn wel echt een verwennerij voor jezelf. Ik ben zelf ook nog heel erg benieuwd naar de CC cream, daar heb ik namelijk hele goede verhalen over gehoord!

3 Reacties

  1. Annette 6 april 2016 / 16:51

    Ze hebben helaas de geurkaars uit deze lijn niet meer. Die was echt zooooo lekker :)

  2. Aukje 8 april 2016 / 16:21

    Ik koop eigenlijk nooit iets van L’Occitane, maar ik vind de verpakkingen altijd zo mooi. :) Ik ben nu trouwens wel erg benieuwd naar de lippenbalsem, een filter van 25 is wel erg fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *