Nieuwe tattoo?

IMG_0226

Als je mijn blog al langer volgt, weet je dat ik tattoos heel erg kan waarderen en dat ik er zelf ook twee heb: het woordje ‘faith’ op mijn rib en een lotus op mijn rug. Ik ben met allebei nog steeds heel erg blij en ik heb er nooit spijt van gehad. En zoals ze het vaker zeggen: het smaakt naar meer. Al langer kriebelde het om een nieuwe tattoo te laten zetten en nu is de afspraak eindelijk gemaakt!

En nope, hij staat er nog niet. Bovenstaande foto is een plakplaatje. Wel een mooie he? Ik volg op Instagram al langer de tattoo-artist Sashatattooing en ik vind haar werk echt prachtig. Helaas woont ze in Rusland en dat is natuurlijk een beetje onbereikbaar. Maar haar stijl is wel iets wat ik graag wilde, dus ik ben op zoek gegaan naar een artist in Nederland die een beetje vergelijkbaar is, ook met mooie strakke lijnen.

Ik heb hem inmiddels gevonden en de afspraak is gemaakt. 4 mei is het zover, dan komt er een nieuwe tattoo op mijn lichaam. En oh yeah, wat heb ik er zin in! Wat het precies wordt, zien jullie dan wel. Maar het is ook een pioenroos en op de bovenkant van mijn binnenarm. Wordt vervolgd…

14 Reacties

 1. Sophie 6 april 2016 / 16:09

  Wauw mooi zeg! Ben heel benieuwd naar het resultaat!

 2. Naomi 6 april 2016 / 16:09

  Mag ik weten wie deze tatoeëerder is? Zelf vind ik de stijl van Sasha ook heel mooi, ik wil graag meerdere bloemen, waaronder de pioenroos op mijn ribbenkast/schouderblad en schouder.
  Ben erg benieuwd wat het gaat worden bij jou!

  • Lizzy 6 april 2016 / 22:54

   Ja tuurlijk! Hij heet Snip_art op Instagram!

 3. Miranda 6 april 2016 / 16:36

  Ik ben heel erg benieuwd :)

 4. Sanne 6 april 2016 / 17:16

  Wanneer ga je weer video’s maken op YouTube? Mis het!

  • Lizzy 6 april 2016 / 22:54

   Ik heb niet echt concrete plannen omdat ik niet zo goed weet waarover, maar als er suggesties zijn: altijd welkom!

 5. Dana 6 april 2016 / 22:14

  aaaaah super tof! Ik wil zelf ook weer, maar nu een grotere ofzo :D

  • Lizzy 6 april 2016 / 22:55

   Haha ja deze wordt ook iets groter dan die anderen :D

 6. rosa 7 april 2016 / 14:06

  Zal je mooi staan! Ik wou pas een afspraak maken maar helaas ben ik nu al een week ziek thuis :( Eerst maar even opknappen dus.

 7. Manon 2 mei 2017 / 08:49

  Heel mooi. Mag ik vragen waar het ‘plakplaatje’ van is? :)
  Btw, je blog is tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *