L’Occitane Adventkalender

Een adventkalender ken ik vooral met chocolaatjes. Vroeger hadden we die altijd thuis en ik weet dat het me altijd de grootste moeite kostte om niet meteen alle vakjes open te maken. Maar hoe leuk is een adventkalender met mini beautyproducten? Vorige week kreeg ik bij de Christmas Gifting Tour deze leuke adventkalender van L’Occitane en aangezien het nu december is, mocht ik ook aan mijn eerste hokjes beginnen!

De kalender zelf ziet er ook super leuk uit, ik krijg er meteen een heerlijk kerstgevoel van! Er zitten verschillende soorten producten en goodies in, ze staan allemaal op de achterkant vermeld. Gezichtscréme, handcreme, shampoo, bodylotion: het gaat mij in ieder geval een hele handige voorraad aan mini’s opleveren die super handig zijn voor op reis!

De prijs van deze adventkalender is trouwens €39,-. Ik heb heel veel zin om iedere dag weer een nieuw vakje open te maken, iedere dag een klein cadeautje!

6 Reacties

 1. Susan | susanblogt.nl 4 december 2015 / 08:32

  Super toffe kalender! Ik vind het erg leuk dat best al wat merken zo’n kalender uitbrengen. Het is wel iets dat je meer cadeau moet krijgen dan voor jezelf kopen, helaas doet niemand mij zo iets cadeau, haha.
  Liefs, Susan

  • Lizzy 4 december 2015 / 10:29

   Hahaha nee dat is inderdaad dan weer jammer!

 2. Charlotte 4 december 2015 / 08:40

  Wat een toffe kalender! Zo leuk om elke dag een vakje te openen. Ik vind de prijs nog mee vallen :)

 3. Fleur 4 december 2015 / 11:54

  Ik denk dat ik deze advent kalender de leukste vormgeving vind hebben. Zo cool!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *