On the travel list: Berlijn

Komend weekend is het zover, dan ga ik met vrienden naar Berlijn! Ik reis eigenlijk veel te weinig en ik word ook maar al te jaloers als ik iedereen om me heen tripjes zie maken. Mijn goede voornemen is dus: meer van de wereld zien. Zo ging ik afgelopen januari al naar Budapest en deze keer is Berlijn aan de beurt.

Ik ben al twee keer in Berlijn geweest (met school), maar nu kunnen we dus lekker doen wat we zelf willen. Een weekendje dus, maar hartstikke leuk! Berlijn is een heerlijke stad en ik vind het super leuk dat we er weer naartoe gaan. Leuke sfeer, met leuke mensen en we hopen ook lekker te gaan feesten.

Ook nu de zomer zo dichterbij komt, heb ik steeds meer de behoefte om leuke plannen te maken. Want al die weken school… Ik kan wel wat leukers bedenken! Ik hoop dat ik na het weekendje Berlijn een aantal leuke foto’s heb die ik met jullie kan delen. Ik heb er zin in!

Zijn jullie wel eens in Berlijn geweest? Kennen jullie nog leuke Europese steden die ook echt de moeite waard zijn?

8 Reacties

 1. Dionne 18 april 2016 / 07:59

  Aah! Zo leuk! Berlijn is een heerlijke stad. Bij Burgermeister kun je de lekkerste burgers eten en bij Austria kun je ook heerlijk eten! :D

 2. Soesja 18 april 2016 / 08:41

  Ah, Berlijn!!! Ik ben volgens mij al drie jaar niet geweest en ik krijg wel een beetje heimwee, ik moet maar snel weer eens die kant op. Geniet er van, ik kijk uit naar je verslag!

 3. Chantalle 18 april 2016 / 09:08

  Ik ben er nog nooit geweest maar wil er wel graag heen! Heel veel plezier.

 4. Liefs Lara 18 april 2016 / 09:10

  Berlijn is geweldig! Ik heb al de meest geweldige avondjes daar meegemaakt in de fijnste techno clubs waaronder Watergate & Tresor! Heel veel plezier!

 5. Manon 18 april 2016 / 14:32

  Ik ben nog nooit in Berlijn geweest. Ziet er mooi uit

 6. Marije 18 april 2016 / 16:47

  Ik ben dit jaar 5 dagen naar Berlijn geweest met school. Jammer genoeg was het aardig koud toen maar wat een geweldige stad!!! Ik heb er echt van genoten en ik ga zeker nog eens terug. Heel veel plezier en geniet er van!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *