L’Oréal University

IMG_5543

Vorig weekend heb ik een super leuk event gehad: L’Oréal University, waarbij we twee dagen lang verschillende workshops kregen over beauty en bloggen. Super tof! Ik ging vrijdag samen met Sarah richting Amsterdam naar het nieuwe Generator hostel. Dit zit in in een oud universiteitsgebouw, super tof! Ik heb deze dagen wat leuke foto’s gemaakt die ik graag met jullie wilde delen!

IMG_5522

Bij aankomst kregen we een programmaboekje. Hier stond precies het programma in met wat ons te wachten stond. Het was allemaal zo goed verzorgd!

IMG_5527

We begonnen de dag met een heerlijke lunch. Een polaroid fotootje kon natuurlijk niet ontbreken! En het is altijd leuk om weer lekker bij te kletsen met andere bloggers.

IMG_5535

Tijd om in te checken! Op onze kamer stonden al een aantal beauty goodies. Ook een doosje met Essie nagellak, wat een verwennerij allemaal. We sliepen op een 4-persoonskamer met twee stapelbedden. Het was klein, maar het zag er allemaal heel netjes uit. Hierna kregen we verschillende workshops over social media en over hoe ze bij L’Oréal trends spotten. Interessant!

IMG_5630

Met Sarah, Leonie en Esmee! We kregen na de workshops de gelegenheid om onze eigen goodiebag samen te stellen. We mochten 15 make-upproducten uitkiezen, 6 huid & haar producten, een zonnebril en ook een horloge. Niet normaal! Ik heb echt leuke dingen uitgekozen en ik ben vooral super blij met het horloge. Die ga ik jullie nog zeker laten zien!

IMG_5569

Even wat make-up bijwerken, want het we werden opgehaald om te gaan eten.

IMG_5572

We gingen naar The Pool, een restaurant in Amsterdam. Hier kregen we verschillende hapjes en drankjes, er werd goed voor ons gezorgd en het was wederom super gezellig.

IMG_5603

Party time! Bij thuiskomst stond er een lekkere cocktail klaar en was de club in het hostel geopend voor een gezellige borrel. Leuke muziek, lekkere drankjes… Niet verkeerd om zo de dag af te sluiten. Dat is ook wel aan mijn gezicht te zien, haha.

IMG_5624

De volgende dag ging de wekker al om 7.00, want het was tijd voor ontbijt en daarna een workout! Ik besloot voor een lesje poweryoga te gaan. Ik kwam wederom tot de conclusie dat ik echt zo stijf ben, maar lekker is het wel. Ik wil eigenlijk wel vaker yoga doen! Maar dat roep ik iedere keer en het komt er steeds niet van…

IMG_5633

We volgden nog wat workshops en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Geslaagd, yeah! Het was echt een super leuk event, goed geregeld en overal aan gedacht. Thanks L’Oréal! De komende tijd ga ik lekker aan de slag met al mijn nieuwe beautyproducten en daar zullen jullie zeker nog wel wat van terug zien :)

6 Reacties

  1. Sophie 22 juli 2016 / 05:29

    Wauw zo gaaf! Ziet er inderdaad uit als een top event!

  2. Anne 22 juli 2016 / 08:19

    Super gaaf, zo te zien hebben jullie het heel gezellig gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *