Shoplog Def-shop.nl

Het is alweer een tijdje geleden dat ik nieuwe items liet zien door middel van een shoplog. Ik shop nooit zo heel vaak meer veel dingen in één keer, maar ik heb onlangs bij Def-shop.nl wel een hele leuke bestelling geplaatst. Ik wilde er vooral outfitfoto’s mee maken, maar het weer zit me de laatste tijd nogal tegen en het wordt ook al zo snel donker. Die outfitfoto’s gaan zeker nog komen, maar het leek me eerst leuk om alle spulletjes even te laten zien!

Investeren in goede basics is altijd een goed idee! Dit zwarte shirt valt wat wijder en dat is precies wat ik zocht. Vroeger droeg ik liever hele strakke shirts, maar die periode heb ik echt gehad. Dit shirt is perfect! Hij is van Urban Classics en kost €9,99.

Nog zo’n heerlijke basic, deze zwarte trui. Wederom van het merk Urban Classics. Hij kost €39,99 en staat leuk met een jeans, sneakers en mijn nieuwe sjaal die je ook in deze post gaat zien. Ik heb iets met basics de laatste tijd haha.

Een nieuwe jas, yeah! Ik zocht nog een wat langere jas, want die bieden over het algemeen toch meer warmte. Ik heb natuurlijk mijn prachtige jas van Zara, maar deze bewaar ik voor de wat ‘nettere’ gelegenheden. Deze jas is lekker stoer, het is eigenlijk een soort bomberjack maar dan in het lang. Het is even wennen maar ik vind het vooral heel leuk. En warm! Deze is van Urban Classics kost €59,99. Prima prijs voor zo’n jas!

Met deze top ben ik super blij! Hij heeft een prachtige rug met kant en op de voorkant bij de hals zit er ook wat van dat stof. Hij komt zo eigenlijk niet echt tot z’n recht, ik hoop er binnenkort nog wat meer van te kunnen laten zien. Want reken maar dat ik ‘m ga dragen als ik weer naar een feestje ga. Hij is van ONLY en dat zou je niet echt zeggen, toch? Hij kost €24,99.

Last but not least: deze sjaal! Een super simpele zwarte sjaal van Pieces. Ik heb best veel sjaals, ook in verschillende kleuren, maar een zwarte ontbrak nog. Sinds ik hem heb draag ik hem iedere dag want hij kan echt overal bij! En ook lekker warm. Love it! Past ook perfect bij de rest van de items. Ik hou verder helemaal niet van zwart ;) Deze sjaal is te koop voor €16,99.

Ik ben super blij met mijn items en hoop er snel meer van te kunnen laten zien! Zijn jullie al bekend met Def-shop.nl? 

12 Reacties

 1. Tessa | LucyTess 3 december 2015 / 08:23

  Ah wat een super leuke items allemaal! Vooral die top en sjaal vind ik heel erg mooi! Liefs

 2. Dionne 3 december 2015 / 09:21

  Wat een mooie aankopen! Die eerste top is echt mooi!

 3. Charlotte 3 december 2015 / 10:21

  Hele leuke must haves! Dat topje met die rug is prachtig!

 4. Laura en Jaimy 3 december 2015 / 17:00

  Ik heb er vorig jaar een keer schoenen besteld, wist niet dat ze er zoveel kleding hadden! Leuke dingen heb je uitgezocht!

 5. Lisa 3 december 2015 / 17:34

  Wat een gave dingen zeg, dat topje met kant is echt prachtig!

 6. Fleur 3 december 2015 / 19:09

  Oh wauw, die zwarte top met kanten rug en die zwarte sjaal vind ik geweldig!

 7. Claudia 3 december 2015 / 19:32

  Super mooi! De zwarte top met kant is echt prachtig! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *