New in: zomerjack

Yes, ik heb een nieuwe jas! En zoals je kunt zien ben ik er helemaal happy mee. Ik wilde al een tijdje iets nieuws, maar ik wist niet precies wat. Ik vond het model van dit jasje super leuk, dat zie je momenteel best veel en zoiets had ik nog niet. Daarnaast is groen ook eens wat anders! Ik heb al verschillende keren de vraag gekregen waar ik heb hem gekocht en vandaag geef ik antwoord op deze vraag en laat ik ook nog wat andere foto’s zien.

Dit is ‘m dan: mijn nieuwe favoriete jack. Hij komt van het merk Urban Classics, wat te koop is op Def-Shop.nl. Hij is er ook in andere kleuren zoals rood, zwart en blauw. Ik vond het alleen leuk om een keer voor groen te gaan! De stof van het jasje is lekker dun, dus het is echt een perfect voor in de lente/zomer. Hij lijkt misschien wat dikker gevoerd, maar in werkelijkheid is dat dus niet zo. De prijs? €49,99. Wat mij betreft een gangbare prijs voor zo’n leuke jas!

Heel veel heb ik er verder eigenlijk niet over te zeggen, ik zal er in ieder geval vaak in rondlopen de komende tijd! Ik ben in ieder geval heel blij met mijn nieuwe jas en laat weten wat je ervan vindt!

12 Reacties

 1. Jamie 16 april 2015 / 09:54

  Super leuke jas, ik hou van dit soort jack’s!

 2. Léonie 16 april 2015 / 09:55

  Heel leuk! Dat kleurtje is weer net even wat anders dan de meeste zomerjacks die je ziet. Hij staat je ook heel goed. x

 3. Maaike 16 april 2015 / 10:23

  Ik vind hem heel erg leuk! Zo’n jasje wil ik ook aanschaffen, maar dan in het rood :)

 4. Laura 16 april 2015 / 12:41

  Ik vind bomberjacks zo leuk! Dit model en de kleur vind ik erg mooi.

 5. Anneleen 18 april 2015 / 19:15

  Wat een leuk jasje! Die kleur staat je ook erg mooi :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *