Outfit: Weekday items

Yes, weer een outfitpost! Mijn zusje is zo lief geweest om weer een keertje foto’s te maken. Dit keer ook met nieuwe items, want zoals jullie wisten ben ik vrijdag naar Amsterdam geweest. Natuurlijk ging ik niet met lege handen naar huis, ik kocht namelijk wat leuke dingen bij de Weekday. Deze winkel zit in Amsterdam en Rotterdam en ze hebben de perfecte basics. Ik heb er al een zwarte high waisted jeans van, maar ik zocht nog een normale spijkerbroek. Daar ben ik voor geslaagd, en ik nam ook een heel fijn losvallend blauw shirtje mee. Dit combineerde ik met mijn nieuwe vest en de comfy casual outfit was compleet!

Top – Weekday

Vest – Only via Def-shop.nl

Jeans – Weekday

Jas – Primark

Sneakers – ETQ Amsterdam

Tas – DKNY

17 Reacties

 1. Eva 7 april 2015 / 19:42

  Wat een super leuke en stoere outfit. Je sneakers zijn tof! ;-)

  P.S: Je haar is echt een heel stuk voller aan het worden! ;-)

  Liefs, Eva!

 2. Luna 7 april 2015 / 20:29

  Wat een mooie sneakers! Leuke, comfy outfit!

 3. Manon 7 april 2015 / 21:17

  Wat een heerlijk vest, ik ben echt dol op lange vesten :)

 4. Emma 7 april 2015 / 21:36

  Onwijs gave outfit, die sneakers zijn heel mooi!<3
  X Emma

 5. Lotte 7 april 2015 / 21:56

  Prachtige foto’s en ook een hele mooie outfit!

 6. Anna 8 april 2015 / 11:25

  Altijd goed, een casual outfit. Ik vind je schoenen ook echt heel tof!

 7. Susa 8 april 2015 / 21:28

  Wat een leuke outfit! Casual maar precies mijn stijl. Ik denk dat ik ook maar eens naar de Weekday moet, haha, mooie jeans :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *