New in: Choies

In maart deelde ik mijn bestelling van Choies met jullie, en inmiddels heb ik de items binnen. Tijd om ze te showen! Ik bestelde drie dingen: een jurkje voor over mijn bikini, een t-shirt met print en een zwierige croptop. Ik heb zelf foto’s gemaakt en zo kan je ook meteen zien hoe het staat. Want het viel niet allemaal zoals ik had verwacht… Lees verder om te zien wat ik bedoel!

Allereerst het creme-kleurige jurkje voor over mijn bikini. Ofja, jurkje… Je kan het meer een lange top noemen. Hij bedekt mijn billen nog niet eens! Voor over het strand kan hij prima, maar dan is het alsnog een kort ding. Ik heb besloten dat ik hem dus zo niet ga dragen, maar als top functioneert hij ook goed. In de zomer kan ik hem bijvoorbeeld dragen met een bandeau bh met een high waisted short, zoals je hierboven ziet. Een ideale outfit als het erg warm is! Daarnaast zou ik hem ook op een jeans kunnen dragen met een hemdje eronder, maar dat heb ik nog niet geprobeerd. Ik vind het alsnog een leuk item, maar wel anders dan ik had verwacht. Tja, dat krijg je met Aziatische maten, en dan is dit nog wel one size. One size fits all gaat in dit geval niet op, haha! Het jurkje kun je trouwens hier vinden.

Dan een shirt waar ik erg blij mee ben. Op de foto links ziet hij er dan misschien wel een beetje vreemd uit, het is echt een heerlijk shirt. De kwaliteit is bijvoorbeeld echt top! Bij witte shirts heb ik altijd een issue met bh’s die doorschijnen. Dit shirt is van een wat dikker stof waardoor ik er niet eens hemdje onder hoef te dragen, want hij schijnt gewoon niet door! De print is lekker stoer en daar moet je van houden, maar ik vind hem heel leuk op een broek samen met een spijkerjasje. Hierboven draag ik een jasje van de Primark en ik vind het echt een super leuke combinatie. Er komt snel een outfit mee online! Het shirt lijkt trouwens ook een beetje kort, maar hij heeft juist de perfecte lengte. Volgens mij is het shirt er in meerdere kleuren, maar de witte variant is hier te vinden.

Als laatste deze top. Sja, ik weet niet echt wat ik erover moet zeggen. Het is niet helemaal mijn ding! Ik had verwacht dat hij wat langer was, maar hij is echt kort en zelfs met een high waisted short heb ik nog een blote buik. Daarnaast valt hij ook best wel vol, wat veel volume aan de bovenkant creëert en ik heb nou niet echt het idee dat dat flatterend is. Kijk maar eens naar de eerste foto, links lijk ik toch veel slanker dan rechts? Niet dat dat me heel veel uitmaakt, maar het past gewoon niet bij me. Ik dacht dat zo’n print wel een keer leuk kon zijn, maar in combinatie met al die laagjes voel ik me er toch niet helemaal Lizzy in. Jammer! Het idee was leuk, haha. De top is hier te vinden.

Met het t-shirt ben ik dus heel blij, en het jurkje (wat geen jurkje is) ga ik ook zeker wel dragen. De top is niet zo mijn ding, maar dat kan gebeuren. Volgende keer beter! Ik blijf Choies een leuke shop vinden en ik ga het dan ook zeker nog eens kans geven, ze hebben genoeg leuke dingen!

24 Reacties

 1. Bertine 16 april 2014 / 06:37

  ik vind je die laatste top juist wel heel leuk staan!

 2. Todayslife 16 april 2014 / 06:38

  jammer dat het jurkje eerder valt als een top…. Toch heb je hem nu leuk gecombineerd met een shortje!

 3. Tineke 16 april 2014 / 06:48

  Mooie items, het tijger shirt is erg gaaf!
  Liefs

 4. Ingeborg 16 april 2014 / 07:50

  Oh die kanten top is echt heel schattig! Hij staat je ook heel goed!

 5. Lauriëtte 16 april 2014 / 07:51

  Leuke items! Erg herkenbaar wat je hebt met de laatste top. Merk nu ook in veel winkels dat het toch allemaal wat losjes is en vooral erg kort. Makkelijk de combineren op vakantie, maar je gaat hier in Nederland toch niet met een blote buik naar werk haha.

 6. Tessa 16 april 2014 / 07:58

  Ik zou het allemaal wel wil kopen! En het staat je zo tof !

 7. Manon 16 april 2014 / 08:26

  Oeh je gehaakte top vind ik ontzettend leuk!

 8. Kayleigh 16 april 2014 / 09:07

  Ik vind je shirt en de gehaakte top erg leuk! Beetje jammer van de lengte maar hij staat ook erg leuk hoe je hem nu zo draagt!

 9. Lotte 16 april 2014 / 09:43

  Ik vind de eerste top erg leuk, maar wel jammer dat je de laatste tegen vind vallen. Ik vind zulke modellen vaak wel leuk, maar het is inderdaad wel volumineus!

 10. Benay Vaneese 16 april 2014 / 10:29

  Leuke tops en leuk gecombineerd! Vind de eerste en laatste je heel leuk staan :) De middelste is ook lekker stoer.

 11. Sophie 16 april 2014 / 17:32

  Jammer van de laatste top. Ik vind dat je mooie figuur ook niet helemaal tot zijn recht komt (als ik eerlijk ben) De andere twee items staan je prachtig!

 12. Amelie 16 april 2014 / 17:55

  Mooie items. Ik vind de laatste top wel tof, maar hij is wel wat te hoog idd. Die eerste zou ik eens proberen met een hemdje eronder, dan is ‘ie wat minder bloot.

 13. Michelle 16 april 2014 / 18:11

  Leuke items! Ik vind het vogel-topje heel leuk maar die ziet er inderdaad ‘lastig’ uit, om het maar even zo te noemen!

 14. Fleur 16 april 2014 / 19:10

  Wat een leuke aankopen!
  Ik vind het eerste jurkje/lange top het leukst, je hebt hem ook leuk gecombineerd met een short. Zo kan je hem toch leuk dragen!

 15. Catho 16 april 2014 / 19:14

  Wauw, ik vind die laatste top juist de leukste van de drie! Ik ga ook eens een kijkje nemen op de webshop van Choies.com :)

 16. Sarah 16 april 2014 / 21:29

  Ah superleuk Lizzy, vooral de eerste top wat eigenlijk een jurkje hoort te zijn. En ik vind de laatste top je wel heel leuk staan hoor. Maar ik snap wel wat je bedoelt, ik zou denk ik hetzelfde gevoel hebben als ik hem zou dragen met al die laagjes en zo’n schattig printje.

 17. Marleen 21 april 2014 / 23:43

  Je lijkt links inderdaad slanker dan rechts, maar de laatste top is wel erg vrolijk en zomers! xx

 18. Nienke 27 april 2014 / 07:33

  Wauw lizzy ik vind het ongelofelijk knap van je hoe je toch door kunt gaan met je blog ook al ben je ziek! Ik hoop dat ik je snel een keertje weer kan zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *