Monki aankopen

Zoals beloofd: mijn aankopen bij de Monki. Het is niet zo veel, maar wel even de moeite waard om te laten zien. Ik heb namelijk de perfecte basic t-shirts gevonden! Ik vind Monki een hele fijne winkel voor basics en ze hebben er ook wat apartere dingen dan bijvoorbeeld bij H&M. Ook van de bralette’s ben ik fan. Het is daarnaast betaalbaar, dus go Monki! Zo nu en dan loop ik er even naar binnen en zo ook dus vorige week woensdag. En wie liep er weer met een tasje de deur uit…

First: dit basic t-shirt. Het is het allersimpelste model dat je maar kunt hebben, maar dat past juist overal bij! Wat ik er vooral zo fijn aan vind: het stofje. Dit is lekker luchtig en zonder stretch. De kleur vond ik ook echt heel leuk, deze is namelijk babyblauw. Dat kan je op de foto niet zo heel goed zien, maar in het echt wel. Deze kleur is bijvoorbeeld mooi met lichte jeans, wit en grijs. Er zijn meerdere kleurtjes en de prijs is 10 euro.

En daarnaast deze leuke blouse! Iets wat ik totaal niet nodig had, maar ‘opeens’ toch wel. Vast herkenbaar… Ik vind geruiten blouses nog steeds super leuk en ik ben de laatste tijd dol op oversized kleding. Het is allesbehalve flatterend maar het zit zo fijn en staat hip! Daarnaast is het ook wel handig, want met de groeiende spieren is dat soms ook wel nodig. Zo heb ik laatst een blouse weg moeten doen omdat ik hier mijn arm niet meer in kan bewegen. Problems of a fitgirl hahaha! Ik vond het model van deze blouse heel leuk. De achterkant is langer dan de voorkant en de mouwen lopen van breed naar smal. Hij kostte 30 euro.

Dus: op zoek naar fijne basics? Ga eens langs Monki! Wat vinden jullie van mijn aankopen?

14 Reacties

 1. Melissa 5 mei 2015 / 21:20

  Leuke aankopen! Ik zie nu pas echt goed hoe mooi je figuur is (ja ik volg je en heb wel meer foto’s gezien, maar nu zie ik het pas echt goed ofzo). Good job met al dat trainen! Leuke foto’s heb je ook gemaakt :)

 2. Maria 5 mei 2015 / 23:07

  Lieve Lizzy, je blog is top en ik vind dat deze blouse je erg leuk staat! Je haar is ook alweer aan het groeien. Maar waarom laat je het eigenlijk niet kort? Die korte coupe staat je namelijk echt fantastisch. Ik zou het bijna zonde vinden als je je haar weer lang laat groeien. Ik snap wel dat je als meisje lang haar wilt, en dat je het ook weer zo wilt hebben als vroeger. Maar het staat je echt zo goed! En die kortere coupe stond je nóg beter.
  Wilde ik even zeggen :)
  liefs, Maria

  • Lizzy 6 mei 2015 / 15:22

   Hee Maria, wat een lieve reactie! Dankjewel. Ik wil het gewoon lang hebben, om wat meer met mijn haar te kunnen. Ik weet bijna al niet eens meer hoe het is om lang haar te hebben! Ik kan het altijd daarna nog kort doen. Ik hoor het wel vaker, maar ik ben ook eigenwijs haha!

   • Maria 8 mei 2015 / 08:04

    Ik snap het helemaal hoor! Misschien later, als je groot bent ;-)

 3. Susa 7 mei 2015 / 00:16

  Dat shirtje is leuk zeg! Inderdaad heel simpel maar daardoor juist perfect. Fijn kleurtje ook. Snel een bezoekje brengen aan Monki dan maar :)

 4. Marleen 7 mei 2015 / 22:33

  Leeuke items! De blouse staat je super en wat een leuke spontane foto’s :) xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *