Mijn nieuwe high waisted short

Afgelopen week ontving ik weer een leuk pakketje van Choies.com. De items ga ik stuk voor stuk voorbij laten komen op mijn blog, maar we beginnen eerst bij mijn nieuwe high waisted short. En ja, hij lijkt inderdaad een beetje op het shortje dat ik vorige week bij de Primark kocht. Deze is echter wat steviger en langer dan die van de Primark. Ach, shorts hebben we nooit genoeg! Het leek me leuk om mijn nieuwe short weer te verwerken in een soort van outfit. En dan niet met blote benen, want het is daar nu eenmaal niet altijd warm genoeg voor! 

Ik zie de combinatie van een short met panty wel vaker, maar zelf droeg ik het nog nooit! De high waisted trend vind ik wel heel erg leuk, dus ik moest mezelf er maar eens aan wagen! Ik combineerde het shortje met een leuk shirt van Mango, comfortabel vestje van H&M en ik droeg hieronder All Stars. Ik vind het voor mezelf even wennen, maar wel een geslaagde combinatie! Ik denk dat ik meer leuke setjes ga bedenken…

Mijn nieuwe short van Choies kun je hier online vinden voor $29,99. Ik vind het short z’n prijs zeker waard, want de kwaliteit is echt lekker stevig! Wel zou ik ‘m een maat (of 2) groter bestellen, ik heb normaal maat S en bestelde van dit shortje maat M. En deze had ik ook zeker niet kleiner moeten zijn… Is altijd iets waar je rekening mee moet houden als bij een Aziatische webshop bestelt!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe short en hoe ik hem heb gecombineerd?

24 Reacties

 1. Tessa 30 mei 2014 / 08:07

  Aah hij is leuk! Hij staat je ook heel mooi! Fijn shortje voor de zomer hihi
  Liefs, Tessa

 2. Chantal 30 mei 2014 / 09:10

  Ik vind een panty onder een shortje persoonlijk 3x niks, maar verder vind ik de outfit erg leuk!

 3. Lauriëtte 30 mei 2014 / 09:55

  Heel erg leuk! Ik moet voor deze zomer ook nog even op zoek naar leuke denim shorts!

 4. Stella 30 mei 2014 / 10:33

  Hij staat je ontzettend leuk! Mijn paps snapt nooit hoe wij meiden willen betalen voor iets wat al kapot is, hahaha. Ik vind het juist ‘karakter geven’! Ik vind dat je ‘m leuk gecombineerd hebt voor het wat mindere weer! Als het zonnetje nou eens even lekker gaat schijnen, vindt je niet? Liefs, Stella.

  • Lizzy 30 mei 2014 / 11:02

   Haha ja dat hoor ik wel vaker van wat oudere familieleden. Dat m’n broek kapot is of ik ben gevallen… Haha!

 5. Sophie 30 mei 2014 / 11:34

  Staat je mooi! Vind het ook een erg mooi shortje:)

 6. Amelie 30 mei 2014 / 12:26

  Ziet er tof uit, je shirt vind ik ook heel leuk. Mooi gecombineerd! en je benen mogen gezien worden hoor!

 7. Suze 30 mei 2014 / 13:59

  Hij staat je goed zeg! Ook leuk met een panty, terwijl ik dat nooit zo mooi vind staat het jou goed! :)

 8. Astrid 30 mei 2014 / 16:24

  Leuk broekje! Ik zou er persoonlijk een lichtere panty onder dragen, zodat er nog een beetje huidskleur door komt. Dat staat meestal wat leuker bij een licht broekje en het zomerse weer! Maar that’s up to you x

  • Lizzy 30 mei 2014 / 16:41

   Jaa ben ik met je eens! Maar had geen lichtere panty’s haha.

 9. Dagmar 30 mei 2014 / 17:04

  Wauw mooi gecombineerd en ook leuk shirt erop! Staat je mooi!

 10. Eva 30 mei 2014 / 17:54

  Super leuke combinatie! :)

  Liefs, Eva.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *