Beanie voor het goede doel van Serious Request

Ik vind het altijd tof als bedrijven goede doelen steunen. Zeker als de gehele opbrengst van een bepaald product naar het goede doel gaat. Toen CoolCat me weer benaderde om wat te bloggen over de Smartass beanie die ze momenteel verkopen, zei ik dan ook geen nee. De opbrengst gaat namelijk volledig naar het goede doel van Serious Request.

Deze Smartass beanie is speciaal voor Serious Request gelanceerd. Momenteel kunnen er namelijk bijna 50 miljoen (!) jongeren in oorlogsgebieden niet naar school. Het enige waar zij mee bezig zijn is overleven in plaats van leren. Dat moet anders, deze jongeren verdienen ook een toekomstperspectief en dus een opleiding. Zodat zij een Smartass kunnen worden!

De beanie kost €12,99 en is te koop in de winkels of online. Ik vind hem heel fijn, hij is lekker warm en zwart kan natuurlijk altijd! Vorig jaar droeg ik nooit mutsen, want dan zag je geen haar en dat zag er niet zo charmant uit. Nu gelukkig weer wel, en het is toch fijn om het zo lekker warm te hebben tijdens deze koude dagen!

4 Reacties

  1. Charlotte 2 december 2015 / 13:07

    Wat een mooi intitiatief van coolcat! Ik vind de beanie je superleuk staan! :)

  2. sabrina 21 december 2015 / 20:54

    Mijn dochter heeft z’n muts gekocht maar wat betekend smartass ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *